|
|
|
|||||||
| Yarışma Arşivi (Depo) Geçmişte yapılan yarışmalarımız. |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 | |
|
1
Neyapak Okey Yarışması Ödüller 1 Rep ve VIP’lik (1000 Rep,*|üyelere VIP)2 Rep(500)3 Rep(250)Kurallar 1 Gruplar 2 kişiden oluşcaktır ![]() 2 Katılanların en az 100 mesajı olacaktır![]() 3 Gruplar 2 kişiki olacaktır (okey eşli oynanacaktır )4 Eşleşmeler Ben veya Baloncuk tarafından Kura ile belirlenecektir![]() 5 Okey ,Mynet Sitesinden oynanacaktır![]() 6 Yarışma ile Sorumlu yönetici Baloncuktur![]() 7 Katılmak için bu başlığın altından Müracaat ediniz ![]() 8 Başvurular07 05 2009 tarihinde başlayıp22 05 2009 tarihinde bitecektir![]() " Nasıl Oynanır ![]() ![]() ?"Alıntı:
İ letişim Herkese Başarılar
DoqяuŁαяıмı Göŧüяüceκ καđαя чαиŁıs yαpмαđıм Hαyαŧŧα (!) c0κ sıκı$ŧıqıм чeяđe ß0s ßıяακŧıм Hep Siмđi ßıяακŧıqıи ß0sŁuκLαяıи ßiяiиđeчiм ßeŁκiđe, Kiмseиiи đ0qяusuиu qöŧüямeđiм Hic κiмseиiиđe чαиŁı$ı 0Łмαđıм Чeŧмez мi ? Çıкaяaη σLuя мu вєηi dє aγdıηLığa ? Konu B@LoNCuK tarafından (13-05-09 Saat 14:44 ) de değiştirilmiştir. Sebep: Düzenleme |
||
|
|
|
|
#2 |
|
ben varımm
GEL - GiT lerimin sonuna geldim! Yol bitti ve en sonunda; GİT - meyi öğrendim! İçim kanaya kanaya güçlü olmayı, düşe kalka yere sağlam basmayı, yaşanan her şeyi sindirmeyi, kötülükleri kötüleri yok saymayı, devam etmeyi, büyümeyi, başarmayı yani eninde sonunda kendime GEL-meyi öğrendim ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Hayırlısı olsun
![]() Okey Turnuvası diye düzeltin bence başlığı Eşli olduğunu da belirtebilirsiniz hatta Son katılım tarihi ve en az kaç katılımcıyla pardon çiftle (: başlıycak bu turnuva bi de ? (:
ikinci sınıf insan muamelesi yapmaya çalıştığı, Türk Milletinin belki Kurtuluş Savaşı'ndan sonra ilk kez bu denli bir cesaret ve kararlılıkla Avrupa'ya gereken tokadı olmaktır Galatasaray'lılık ![]() ![]() Doğduğum Günden Beri Yanımda ; GöğSümün Sol Yanında |
|
|
|
|
|
#4 |
|
büyük ısrarlar üzerine bende katılıyorum
|
|
|
#5 |
|
la okeyi biz sardık benm açmam lazımdı
![]() ![]() bizde varız tabi melik eşim
|
|
|
|
#6 |
|
kara muro eşim olursa oynarım
vip üyeliği ne yapcam neyse elitceye veririm ödülümü
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
arkadaslar eşiniz varsa hazırda kuraya tabi olmayabılırsınız
![]() benım eşim hazır mert![]()
Sayfalar ben, kederim kalemim,hüznüm mürekkebim oldu Ne üzerime yazılar yazılabildi,ne de üzerimdekiler silindi Yazılamayan sayfalara kendimi yazmaya çalıştım satırlar dolusu yazamadım yazılamadım!MixX Bu kız izdivaç için ne kötü bir cariyedir baby'ciğe |
|
|
|
|
|
#8 |
|
ihale olsaydı katılırdım
ikinci sınıf insan muamelesi yapmaya çalıştığı, Türk Milletinin belki Kurtuluş Savaşı'ndan sonra ilk kez bu denli bir cesaret ve kararlılıkla Avrupa'ya gereken tokadı olmaktır Galatasaray'lılık ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
cok guzel bi fikir
![]()
|
|
|
|
#10 |
|
ben varım
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| 1neyapak, okey, yarışması |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Neyapak Masaüstü Yarışması | Münzevi | Yarışma Arşivi (Depo) | 21 | 17-08-08 14:27 |
| Neyapak Tuning Yarışması | SєnттoCαsт | Yarışma Arşivi (Depo) | 11 | 10-08-08 13:18 |
| Neyapak İmza Yarışması | SєnттoCαsт | Yarışma Arşivi (Depo) | 14 | 10-08-08 13:13 |
| Neyapak Avatar Yarışması | SєnттoCαsт | Yarışma Arşivi (Depo) | 13 | 10-08-08 13:08 |
| 4.Neyapak Oto-Modifiye Yarışması | SєnттoCαsт | Yarışma Arşivi (Depo) | 13 | 02-11-07 19:46 |