|
|
|
|||||||
| Röportajlar Sizde konuğumuz olmak ister misiniz ? Şen şakrak sorularla tanışmaya ne dersiniz? Evet dediginizi duyar gibiyim :) |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
![]() Bu hafta önemli bi hafta çünkü 100 haftamız en başta konuk olan üyemiz tarlagülüne sonra diger arkdaşlarımıza hayırlı olsun
|
|
|
|
#2 |
|
hayırlı olsun tarla gülü
|
|
|
#3 |
|
TebrikLer
![]()
|
|
|
#4 |
|
tebrıkler
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
hangi tarlanın gülüsün
|
|
|
|
#7 |
|
bütün tarlalar benim Alla Alla nasıl oldu acaba
Konu kapriss tarafından (10-10-10 Saat 16:30 ) de değiştirilmiştir. Sebep: Flood! |
|
|
|
|
|
#8 |
|
1
Haftanın konuğu olduğuunu bilmemek nasıl bir duygu ![]() 2 Konyadan memnun musun ? neden 3 bölümünden memnun musun :d4 benimle aynı katta okula devam etmek nasl bir duygu ![]() 5 aklını kimler karıştırıyor ? bir karar verdın mi ![]() 6 Şuan da birisini öldürme fırsatı geçse eline o kişi kim olurdu 7 hayalindeki erkek modelini açıkla 8 hayat yemek ,içmek ,eğlenmek ve okuldan ibaret midir senin için bunları yanıtla devamı gelir belki
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Alıntı:
1-Senden duymayı bekledim hep beklediğim bi şeydi pek şaşırmadım ![]() 2-Konyadan çok memnunumda o benden memnun değil,sevemedik birbirimizi henüz ![]() 3-Bölümümden hiç memnun değilim ![]() Bu sene çok zorlanıcam gibi![]() Yadam'ın kıymetini şimdi anladım![]() Özlüyorum şimdiden![]() İngilizceye geçiş için çabalamaktayım![]() ![]() 4-Seninle aynı katta olmamıza rağmen görüşemiyoruz ![]() Dibimizdeyiz yine görüşemiyoruz![]() Merak ediyorum ne zaman görüşürüz ![]() 5-Gökhan/Salih/Ferhat karar verdim tabiki![]() Olursa o olucak![]() ![]() 6-Vallahi insanlarla bi sorunum yok ![]() Öldürecek kadar nefret etmemişimdir kimseden![]() Benim nefretim,kızgınlıklarım geçicidir hep![]() Ecelleriyle ölsünler genç yaşta ömrümü çürütemem hapishanelerde ![]() 7-Sarışın,mavi gözlü yeterli mi![]() ![]() =)8-Yemek/içmek ihtiyaçtır bence ![]() ![]() Eğlenmek,gezmek çok güzel de okul hiç güzel =) Eğlenmek,gezmek için iyi arkadaş ortamı lazım oda bende yok![]() Oturuyorum yurtta işte![]() Yeni arkadaşlar edindim inşallah onlarla gezip tozacağım
|
||
|
|
|
|
#10 |
|
sınıfına kadar geldim sıra sen de
Tşk cevaplar için son bi soru cevaplarken zorlandığın soru hangisiydi ya da varmıydı öyle bir soru :d
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| 100, haftanın, konugu, tarlagülü |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| 99. Haftanın Konugu Münzevi[ 18-09-2010 - 25-09-2010 ] | SterLicyA | Röportajlar | 17 | 25-09-10 21:36 |
| 97. Haftanın Konugu irma [ 30-08-2010 - 06-09-2010 ] | SterLicyA | Röportajlar | 60 | 06-09-10 15:46 |
| 94. Haftanın Konugu » ШαитєD « [15.07.2010 - 22.07.2010 ] | SterLicyA | Röportajlar | 92 | 22-07-10 16:32 |
| 90.Haftanın Konugu Liar' [ 07.06.2010 - 14.06.2010 ] | SterLicyA | Röportajlar | 82 | 15-06-10 06:34 |
| 83.Haftanın Konugu FaLcata KemaL [ 17.03.2010 - 24.03.2010 ] | SterLicyA | Röportajlar | 15 | 24-03-10 22:25 |