|
|
|
|||||||
| İtiraf ve Anılarınız Ne kadar cesaretlisiniz ? Özel sırlarınızı bizimle paylaşabilecek kadar mı ? Askerlik anılarınız dahil tüm anılarımız, tüm özelliği ile bu bölümümüzde |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
![]() ISLANIYOMMMMM ![]() ![]() ARKAMDA AGRI DAGI VAR AMA GÖRÜNMİİİ:p ![]() SAKALLAR 3 SABUNDA ANCAK GELİİİ ![]() ÜSTÜMDE TAM 28 KİLO AGIRLIK VAR ![]() ISLATIYOLAR YAWWW KACIS YOK AKSAMA KADAR ![]() BAHAR GELDİ CİCEKLER ACTI ![]() PARMAGIM ALCIDAN CIKTI BADİM YIKIYO BENİ BADİ MECBUR ONA ZİMMETLİYİM ![]() ILATMAYA DEVAM O GÜN GİYECEK ELBİSEM KALMAMISTI İÇ CAMASIR DAHİL ![]() İŞTE SUCUK OLMUS HALİMİZ ![]() YAWW YAPMAYIN AKSAM SOGUK DİOM ETMEYİN DİOM DİNLEMİOLAR KAC KERE 99 OLCAN DİOLAR ISLIYOLAR ![]() RAKIM 2400 MANYAK TEMİZ HAVA VAR SİGARA KEYFİ MÜTHİŞ ![]() ARKADASLAR NE KADAR YÜKSEKTE NASIL Bİ DAGIN BASINDA OLDUGUMU TAHMİN EDİN :knuddel: ![]() YAWW GECE SAAT 11 DE BİLE ISLIYOLAR VİCDANSIZ ALT DEVRELER ![]() HAİN HERİFLER HEM ISLIYOLAR HEMDE HATIRA FOTOSU CEKİLİYOLAR SİZ SİZ OLUN İZNİNİZİ SAFAK 99 A GETİRİN YOKSA SUCUK OLURSUNUZ ![]() ![]() KURBAN BAYRAMI 2004 CUMA GÜNÜ CARSIDAYIZ VE CUMA NAMAZI ÖNCESİ FOTO ![]() İZİNDEN DÖNMÜŞÜM MELÜL MELÜL ![]() ADAM SİVİL GÖRÜNCE SALDIRDI ![]() EVDEN GETİRDİGİM NEVALEYE YUMULUR CANAVARLAR ![]() ASLAN BEAAA ![]() AGRI DAN Bİ FOTO ![]() ASKERLİK YAPTIGIM YERİ TAHMİN EDİN ![]() VEDA GECEMİZ ![]() ![]() ![]() OFF ULAN ASILMISIZ SARKIYA ![]() SON CARSI İZNİNDEYİM ![]() NASILIM ![]() TERHİS OLMADAN ÖNCE VERDİGİMİZ İFTAR YEMEGİ:rolleyes: ![]() ![]() YANIMDAKİ SİVİL ELEMAN DAHA YENİ BAKISLARINDAN ANLARSINIZ ![]() ![]() ![]() ACILIN PASTA GELİİİİ ![]() ![]() ![]() ASLAN DEVRELERİM:rolleyes: ![]() ![]() KIZ YOK NE YAPAPALIM DANS EDİOZ İŞTE
gidiniz, artık ne bir sonuca sebepsiniz ne bir sebebe varacak kadar içimdesiniz ![]() ![]() Konu єLiтcє tarafından (30-01-07 Saat 22:57 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]() ![]() ![]() EN ANLAMLI FOTOM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() parmagım kırıldı eve gidiom ![]() MENÜYE BAKIN ![]() TAVUK AYIKLIYOZ ![]() MENEMEN YAPTIM ![]() SINAV MAZİYETİ AL ![]() SINAVA DEVAM ![]() Bİ FASILA DAHA ![]() veeeee SONNNN THE AND ![]() Allah herkese hayırlı gidip gelmeyi nasip etsin cogunuz anladıki harika bi dotluk ve kardeslik ortamı var orası apayrı bi yer arkadaslar mükemmel bi ortam süper kişiler tanıyosunuz seviyosunuz seviliyosunuz ana bana hasretini aratmıyolar size dedigim gibi insallah Allah herkese hayırlısıyla gidp gelmek nasip eder unutmayın her Turk anasının babasının muradıdır evladını vatani hizmete yollamak biz yaptık Allah kabul etsin hakkımız helal olsun darısı basınıza
|
|
|
|
#3 |
|
aga her Türk asker doğar ve büyük bi hevesle görevini yerine getirir
Allah senden ve diğer askerlerimizden razı olsun
FATAL ERROR+T/zk**_spa "Gençler cesaretimizi takviye ve idame eden sizlersiniz Siz, almakta olduğunuz terbiye ve irfan ile insanlık ve medeniyetin, vatan sevgisinin,fikir ve hürriyetinin en kıymetli timsali olacaksınız Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz "M Kemal ATATÜRK ![]() [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
cok güzel resimler sende cok yakisiklisin bu arada
dedigin gibi Allah herkese hayirlisiyla gidip dönmeyi nasip etsin
Çaresiz kaldığım zamanlarda gider, bir taş ustası bulur, onu seyrederim Adam belki yüz kere vurur taşa Ama değil kırmak, küçücük bir çatlak bile oluşturamaz Sonra birden, yüzbirinci vuruşta, taş ikiye ayrılıverir İşte o zaman anlarım ki; taşı ikiye bölen o son vuruş değil, ondan öncekilerdir !!! YaReMCiYa
HaNIMaGa |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
resimler cok güzel ama anlamları daha büyükk
![]() ![]() ![]() elitce darısı aysanın basınaa ![]() ![]() ![]() her giden hayırlısı ile gidip hayırlısı ile gelsin ![]()
|
|
|
|
|
#6 |
|
askerliği yaşamış kadar olduk
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
wayy bee bnm de şimdi askere qidesim qeLdi he (:
diceksiniz hadi Len ben macerayı ve aksiyonu seviyorum ve iş askerLikte oLunca Bu Duyqu Daha Bir Yoğun HaLe qeLiyor
|
|
|
|
|
#8 |
|
badi olm senin tertip 84/3 müş laa
yani benim torunun torununun torunu oliin yani ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() olm benlemi bot bağladın hee![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#9 |
|
ahh agabeyyy :( daha benim askumda qidicek :(:(
|
|
|
|
#10 |
|
La zamanında bi kız sewdası yüzünden gitmedik şimdide gitmek zor geliyo
Neyse 1 seneye kadar bende giderim galiba Vatan borcu sonuçta
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| album, full, yenand#304lendand#304 |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| İyiкi Dogduи 'ฬєєקєг'™ | SERSERİMM14 | Fest Olaylar | 24 | 11-07-08 00:05 |
| мυzჃєя вα∂ιℓℓι-Sσѕуєтє güzєℓι | emrah25gs | Yerli Klipler | 4 | 12-03-08 22:47 |
| нєяşєу ѕєи∂є gιzℓι | FORZA | Şiirlerimiz | 2 | 03-06-06 12:19 |
| ¢єнєηηєм∂єη gєℓєη ѕєѕℓєя ... | вуŦค๒єгﻮє | İslam Dini & İnsan | 2 | 30-04-06 07:26 |