|
|
|
|||||||
| İlginç Videolar En ilginç videolar, ilginç gösterimler sunumlar bu bölümde |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
[
Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız
yada giriş yapmanız gerekmektedir ]
katLiam ![]() ![]() hangi yürek dayanır buna![]() ![]() ![]() ÇocukLar ÖLüyoR Dünya Bunu İzLiyoR Ne Yapacaksınız??
ஐ◄███▓▒░░ஐ Karamsar JOKER ஐ◄███▓▒░░ஐ hayatta sahip oLduğum en değerLimdesin : kaLbimde! ► ♫ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ ♪ ♫ ♥ ♥ ♥ Türkçe Rap ♥ ♥ ♥ ♥ FALCON BLACK ♥ Matematikte 3 yanLış 1 doğruyu götürüyor, benim tek yanLışım tüm doğruLarımı götürdü >=( """ Bence birisi bu şehri aLıp kLozete atmaLı ve üzerine sifonu çekmeLi """
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
bunlar nasıl insanlar?köklerini kurutmak lazım bunların zavallı çocuklar dünyayı göremeden gidiyorlar
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
benim akrdeşimde böyle öldü
*Haykolik Tanışma Bitti ! Şu andan itibaren sadece bizbizeyiz Kör kaldığını hissettiğin her an için 5 dakikanı istiyorum Gözlerin kapalı Vücudun teslim Hayalini kur kendinin Nasıl biri olmak istedin Şu an nesin Hayal et Şu an kuracağın herşey senin eserin Biten, kaybedilen herşeyin içinde payımız büyük Hepimiz sorumluluk sahibi olamayacak kadar benciliz Hayal et ![]() Artık hayal bitti Zaman doldu Gözlerini açman gerek Uyan artık ! |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
paylaşım için
![]() ![]() ![]() ne demeli bilemiyorum |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Allaha Havale
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
alayını kurutacan
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
devamını bekliyom heee başka varmı böle video
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
şakamı yapıyosun gerçek mi eğer gerçekse çok üzüldüm :( ALLAH rahmet eylesin
Hayallere dalıp gitmem ben, Çünkü tek hayalim sensin benim! Hiçbirşey isteyemem ben Çünkü birtek istediğim sensin benim ![]() Dünya unutursa dönmeyi, Rüzgar unutursa esmeyi, Aşıklar unutursa sevmeyi, Belki o zaman unuturum seni |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Alıntı:
![]() ![]() ALLAH ISLAH ETSIN SENI![]() ![]()
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| etkilenecekler, izlemesn, ltfn |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Symbian Wave Sms Chat 240X320.V1.00.S60V3 | ozgecan | Programlar ve Oyunlar | 6 | 23-07-09 19:28 |
| Yardım edin çok acil ltfn | tayfuneser | Sunumlar | 1 | 25-05-08 10:44 |
| coğrafya ltfn yardımm:( [BULUNDU] | eecee | Sunum İstekleri | 1 | 31-03-07 12:55 |
| şşşşş çaktırmaaaa SONUNA KADAR OKUYUN LTFN | achilleuss | Geyik & Mizah | 1 | 19-07-06 10:37 |