|
|
|
|
#1 |
|
17 yaşında bir kız nelerden hoşlanır cıvıtmadan düzgnce söleyin
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEDavalarımızın çözümü kendimize dönmek, sarsılmaz bir birlik halinde el ele vermek ve geceli gündüzlü çalışmaya girişmekle mümkündür Ruhun mu ateş,yoksa o gözler mi alevden Bilmem,bu yanardağ ne biçim korla tutuştu Pervane olan,kendini gizler mi alevden Sen istedin,ondan bu gönül zorla tutuştu ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Sadece sevgilisnden
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
bu mudur yani
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEDavalarımızın çözümü kendimize dönmek, sarsılmaz bir birlik halinde el ele vermek ve geceli gündüzlü çalışmaya girişmekle mümkündür Ruhun mu ateş,yoksa o gözler mi alevden Bilmem,bu yanardağ ne biçim korla tutuştu Pervane olan,kendini gizler mi alevden Sen istedin,ondan bu gönül zorla tutuştu ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kızdan tarzından,giyiminden kuşamından filan bahsetmen lazım ona göre bişeyler yazarız
|
|
|
|
#6 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
beğenmedim tabi
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
kızına göre değişir
|
|
|
|
#9 |
|
dostum qüseL qiyin =) bakımLı oL =) birazda ağzın laf yapsın yeter =))
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Alıntı:
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| bekliyorum, beqliorum, bir, hoşlanır, kız, nelerden, yaşında, yorumlarınızı |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Sen hiç çamur yedin mi?:( (yorumlarınızı bekliyorum) | delikız-06 | İslam Dini & İnsan | 4 | 09-06-08 14:11 |
| yorumlarınızı bekliyorum | harunnnnn | Genel bölüm | 18 | 18-02-08 20:56 |