|
|
|
|
#1 |
|
Evet Arkadaşlar Tek Tek konu açmaktansa Topic yapmak istedim böyle daha iyi olur diye
![]() ![]() --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Temel bir gun hamama gider Herkezin uzerinde pestemal vardir ama temelin uzerinde bir gazete kagidi sarilidir ![]() ![]() ![]() Temel e sorarlar- Temel hayirdir niye pestemal degilde gazete kagidi Temel cevap verir -Oglum medya herseyi buyutuyor ![]()
![]() Eski Nick = ByHanqer - Yeni Nick = SeRostyLe Konu SeRostyLe tarafından (14-12-09 Saat 15:56 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Adamın birinin bi göz odası iki karısı varmış bigün adamın bi arkadaşı evine yatılı gelmiş derken akşam olmuş
malum ev tek oda artık bi köşeye sermişler yatağı buzdolabını yanınada adam iki karıyla yatmışgece karılardan biri azmış başlamış cilvelenmeye adam dur mur derken dayanamamış demişki _git buzdolabının kapağını açda hem bize perde olsun hem ışık olsun demiş İşi bitirmişler tam uyuycak sırada diğer karı başlamış ben de isterim bende isterim derken aynı şekilde dolabın kapağını onada söylemiş işi bitirmiş yatmışsabah misafire sormuş nasıl rahat edebildinmi? çok rahat ettim lakin susuzluktan yandım kurudum ya dolapda su vardı alıp içseydinya ya düşündüm ama dolabın kapağını açanı ![]() iktin açanı ![]() iktin korktum alamadım
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çamaşır
Anne ve baba çocukları anlamasın diye sevişmeye "çamaşır yıkama" demişler Yani sevişmek istediklerinde çamaşır yıkayalım mı diyorlarmış![]() Bir gün baba oğlunu çağırmış ve "git anana sor bakalım çamaşır yıkayacakmıymış" demiş Oğluda gitmiş ve sormuş Annesi "olmaz oğlum git babana söyle bugün yorgunum" demiş![]() Ertesi gün adam bir daha oğlunu çağırmış ve anana git sor demiş ![]() Anne yine aynı cevabı vermiş ![]() Ondan sonraki gün anne oğlunu çağırmış "Git babana söyle bugün çamaşır yıkayabiliriz" demiş Oğulda gitmiş babasına sormuş![]() Babası "yok oğlum olmaz anana söyle ben çamaşırları elde çitiledim" demiş
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Dede
Nine ve TorunDede Bahçede Oynayan Torununu Izler ![]() Torunu Bahçede Kazma Kürek Oynarken Bi Deliğin Için De Solucan Bulur çekip çikarir Solucani O Sira Dedesi Bunu Fark Eder Ve Torunun Zekiliğini Olçmek Için Yanina Gidip - "o Solucani Tekrar Deliğe Sokabilirmisin" Der ![]() Torunu: -"evet Dede" Der ![]() Dedenin Suratinda Hafif Bi Tebessümle: -"sen Onu Tekrar Deliğe Sok Benden Sana 10 Lira " Der ![]() çocuk Içeri Annesinin Odasina Koşar Saç Spreyini Kaptiği Gibi Solucana Sikmaya Başlar Solucan Kalem Gibi Düzleşir ![]() Geri Bahçeye Döner Ve Aynen çikardiği Gibi Deliğe Sokar Dede şaşkin şaşkin 10 Lirayi Torununa Verir ![]() ![]() Ertesi Gün çocuk Gene Bahçede Oynar Bu Sefer Ninesi Yanina Gelir çocuğun Eline 20 Lira Sikiştirir Ve: -"sen Dedene Neler öğretmişin öyle" Der |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Bir gün hırsız ve i
ne tanışmış arkadaş olmuşlar![]() İbne hırsıza "Nasıl yapıyosun hırsızlığı göstersene bi" demis Hrsız da "Tamam" demişve bir otobüse binip adamın birinin cüzdanını çalmış İbnenin yanına gidip "Ben gösterdimhırsızlık nasıl yapılır sen de nasıl ibnelik yaptığını göster bakalım demiş Bunun üzerineibne hırsızın cüzdanını çaldığı adamın yanına gidip "Cüzdanınızı çalan adam işte bu demiş" ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Adamın biri evleniyor
Fakat daha önce hiçtecrübesi olmadığı için ilk gece ne yapacağını bilmiyor ve amcasından yardım istiyor ![]() Amcasıda sadece kadın ne yaparsa sende onu yap deyip gönderiyor Gece iki yeni evli çiftodaya giriyor Adam bakıyor kadın soyunuyoroda soyunmaya başlıyor Sonra kadın bacaklarınıaçıp yatağa uzanıyor ve adamda bunun aynısını yapıyor ve yatağa bacakları açık bir şekilde uzanıyor Bunu gören kadın biraz baktıktansonra "Köyden iki adam bul gelde bizi bi s kiversinler" diyo
|
|
|
|
#7 |
|
Karli bir kis gunu genc bir adam dagda mahsur kalmis soguktan ve acliktan olmek uzereyken bir isik gormus
isik bir evden geliyormus Neyse adam evin kapisini calmis kapiyi yaslica bir kadin acmis adami iceri almis adam acim susuzum filan derken neyse adamin karnini doyurmus yatarken yasli kadin iki kizini cagirmis adama tanitmis![]() bak demis bu buyuk kizim gecen yil dul kaldi bu kucuk kizim halen bekar Biz bu evde ucumuz yasariz![]() ![]() adam bir bakmis hepsi birbirinden guzel ama yani ayip olacak neyse aksam olunca yatmaya karar vermisler ama kadin fazla yatagimiz ve odamiz yok demis biz kizlarla beraber yatariz sende yerde yatasin demis adama![]() ![]() ![]() adam kabul etmis ve hepsi ayni odada yatmislar![]() ![]() ![]() biraz zaman gecince adamin aklina tabi malum aktivite gelmis ama nasil olur hepsi beraber uyuyorlar diye sesini cikaramamis![]() ![]() ![]() biraz daha zaman gecince dul kiz baslamis sayiklamaya:-dula gel dula gel diye adam dayanamamis tabi hemen cikmis yataga dula sokulmus biraz takildiktan sonra bekar kiz baslamis konusmaya:-bolu birak dara gel bolu birak dara gel![]() ![]() adam mutlu bir sekilde kiza yonelmis ama arada anne yatmakta ![]() ![]() ![]() adam tam gecerken kadinin ustunden kadin baslamis sayiklamaya![]() ![]() -bok yeme siradan gel bok yeme siradan gel![]()
|
|
|
|
#8 |
|
Köydeki caminin imamı her cuma vaazinde şunları soler
---"Yan köye gitmeyin orası lanetlidir Yan köye gitmeyin"Bir gün çobanın biri dağda koyun otlatırken koyunlar hocanın gitmeyin dediği köye gider Çoban napsam ne etsem derken köyün yolunu tutar Akşam vakti olmuştur çoban koyunlarını bulamamıştır Ve oradan bir ewe girerek ÇOBAN----iyi akşamlar ben koyunlarımı kaybettim bi yardım etsseniz ADAM--- tamam oğlum şimdi sen ewe gel misafirimiz ol yarın sabah gözüyle ararız der Çoban bakar adamın güzel kızları fillan var girer içeri ve adam çoban için karısına sofra hazırlatır İlk Önce çorba gelir çoban çorbayı içerADAM ÇOBANA sorar --Oğlum Doldun mu ---Çoban-- Doldum ADAM der ayşe kızım git bunu boşalt gel Çoban işi bitirdikten sonra yemek yer yine adam doldunmu der çoban yine doldum der adam fatma kızım git bunu boşalt gel sonra çoban tatlı yer adam yine sorar doldunmu olum ---çoban --doldum Karı git bunu boşalt gel der karısına Sonra Çoban işini bitirir gelir ADAM sorar boşaldınmı olum Çoban boşaldım der ADAM abdullah olum git bunu doldur gel derr Günler sora yine bir cuma vazzında herzamanki sözleri soler"Yan köye gitmeyin orası lanetlidir Yan köye gitmeyin"çoban der hocam ben yan köye gittim hoca meraklı meraklı sorar abdulahı bilionmu abdullahı? Fena bşey ![]()
|
|
|
|
#9 |
|
bir gun bizim temel adaya dusmus
![]() ![]() adada hiç birsey yok![]() ![]() bizim temel aclıktan olecek ![]() ![]() arıyor arıyor bulamıyor![]() en sonunda aklına sikini yemek geliyor![]() ![]() tam kesecek![]() ![]() bir ses temelllll aklını kullan![]() ![]() temel sesin nereden geldigini bulmaya calısıyor![]() kesmiyor![]() temel yarın yine kesmeye karar veriyor yine bir ses temel aklını kullan temel yine vaz geciyor![]() 3 gun temel yine kesmeye karar veriyor![]() ![]() tam keserken yine bir ses temel aklını kullan![]() temel ******* be![]() aklını kullan aklını![]() ![]() aclıktan olecegim diyor![]() ![]() kesiyor![]() yinr uzaktan bir ses temelllll aklını kullanıp kaldırıpta kesseydin 2 katını yerdinnnnn![]() ![]() muhaha süper yha ![]() xD
|
|
|
|
#10 |
|
Kadının 3 sevgilisi varmış
her gün kocası evden gidince 3 adam eve gelirmiş Kadın yine böyle bir günün sonunda adamlardan birisine demiş ki "Sen yarın gelirken bir tepsi dolma yaptırıp getir";diğerine - "Sen de bir büyük kap ayran getir " demiş Diğer adam çok fakir olduğu için ona "Sen de![]() ![]() Boş ver sen hiç bir şey getirme" demiş Ertesi gün gelmiş fakat kadın bugünün günlerden Pazar olduğunu unutmuş eteği tutuşmaya başlamış "Eyvaah" diyerek kocasının yanına gitmiş "Sen bugün kahveye filan gitmeyecek misin? Ben evde temizlik yapacağım" deyip kocasını zar zor da olsa evden yollamış Kocası gittigi gibi 3 adam da eve gelmiş Kadın demiş ki "Siz hemen gidin Kocam buralarda!" Tam bunu söylerken zil çalmış Kadın - "Eyvah" demiş "geldi galiba!" Adamları sağa sola saklamış ve kapıya bakmaya gitmiş Kocasını karşısında görünce "Ne oldu?" diye sormuş Adam da - "Yahu karnım çok acıktı Bana dolma yapsana canım çok istedi" demiş Kadın "Tanrım bir tepsi dolma olsa da yesek!" demiş Elinde dolma tepsisi olan adam çıkıp yanlarına gelmiş Kadının kocası şaşırmış Sen de kimsin yahu?!" diye sormuş Adam sakın bir şekilde "Ben Tanrı tarafından geliyorum Karınız dolma istedi" demiş Ve hemen çıkıp gitmiş kadının kocası olayın şokunu atlatamadan "Yaa tamam da![]() " demiş bu sefer koca "Bu ayransız gitmez Sen bari bir ayran yap" Kadın büyük bir sevinçle"Tanrım bir damacana ayran olsa da içsek" demiş Ayranı getiren adam çıkıp gelmiş Kocası tabii çok şaşırmış "Sen de kimsin?" demiş Adam da diğeri gibi "Ben Tanrı tarafından gönderildim Karınız ayran istedi" diyerek çıkmış gitmiş Kocası hayretler içinde kendi kendine "Bizim karı ermiş mi oldu ki?" diye söylenmiş Kadınla kocası yemekleri yemişler ama 3 adam hâlâ saklanıyormuş 1 saat gecmiş 2 saat gecmiş 3 saat derken adam dayanamayıp çıkmış yerinden Kadının kocası bağırmış "Ulan sen de kimsin?!!" Adamın ağzından sakin sakin laflar dökülmüş: "Ben tanrı tarafından gönderildim Boşları alacağım!
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| +18, arvişi, bol, dev, fıkra, komedi, oku |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| 2008 Dev Program Arvişi(Resimli+Anlatımlı) | oyuncu_nuri | Program Tanıtımları | 8 | 22-11-08 18:43 |
| FuLL OyUn ArViŞi | oyuncu_nuri | Oyun Tanıtımları | 18 | 25-08-08 21:05 |
| 2 fıkra | Hell Key's | Komik Fıkralar | 1 | 04-02-08 08:05 |
| Fıkra deil ama fıkra gibi :=)))) | acmee | Komik Fıkralar | 0 | 15-02-07 17:07 |
| buyrun arkadaşlar güzel bir wav arvişi (12 sn) | C@$hfLoW | Melodiler ve Videolar | 0 | 22-07-06 21:32 |