MecazeN  

Geri Dön   MecazeN > Mecazen Special > Fest Olaylar

Fest Olaylar Sevincinizi, mutluluğunuzu, özel gününüzü, onu bunu şunu hatta Aşk hayatınızı paylaşın. Sevincinize ortak olalım. Buradaki kutlama sebebimiz dün geceden sonra haber alamadığımız diş fırçamıza kavuşmamız dahi olabilir :))

Konu Seçenekleri Modları Göster
Eski 02-01-11, 18:59   #1
Exclamation 2 Gün Çalışıp Ömür Boyu Her Ay 80 TL Kazanmak ! (Resimli + Kolay Ötesi)

Fest olaylara açtım konuyu çünkü sevinçlerimizi paylaşıyoruz burda bende paylaşıyım istedim, ayrıca daha çok arkadaşımıza ulaşır onlarda sevinir ömür boyu her ay 70 tl kar yapıyorum artık
Nasıl mı? sınırsız internetin ülkemizdeki şuan en ucuz paket fiyatı 55 TL oldu yeni zam ile, yeni abonelik sabit telefon ücretide en az 25 TL civarı şuan yani evinde interneti olan biri aylık en az 80 TL ödeme yapıyor bu ay son ödememi yapıyorum ve hatları kapattırıyorum bende artık ne mutlu benim gibi civarınızda büyük market, cafe yada başka bi şifresiz wireless yayını yapan bi yer varsa onun bağlantısına girip internete ödeme yapmaktan kurtuluyorsunuz ben özdilekten alıyorum bağlantımı ve aramızda nerden baksanız 500-600 metre var bu kadar uzaktan nasıl alıyorsun derseniz işte cevabı

Gerekli Malzemelerimiz;

1 adet şifresiz wireles dağıtıcısı;

1 adet usb wireless adaptör benimki bu everest eu 5dnb:

1 adet tp link 8dbi çubuk anten:

Wi-fi adaptör:55 TL , Anten: 33 TL Gerekirse Usb Reapaeter kablo: 20 TL toplam: 108 Pazarlıkla: 100 TL

Benim bilgisayarımın bulunduğu yerde hiçbir wireless ağ gözükmüyordu yakınımızda özdileğin ücretsiz kullanıma açık wirelessi vardı yakın dediğimde 600mt civarı normalde ulaşmanız zor tüm bunları aldım wifi- adaptörün kendi antenini çıkarıp sonradan aldığım 8dbi anteni bağladım ev prefabrik olduğu için çatıyla arası 2,5m, usb repater alıp çatıya ulaşma sorununu halletim zaten usb reapterlar 5 mt bu tarz çubuk antenler 360 derece her yönden alım yaptığı için ilk denememde biri sürü wireless buldum 1 çubukda özdileği çekti %33 ile sonra şu modifikasyonu yapıp yönü özdileğe verdim;

burda dış karton içdeki raf gibi yerler cd kartonun dış yüzeyi alüminyum folya kaplı diğer tarafdan gelen sinyalleri yansıtmak için ve bu sefer %64 ile özdileği gördü
2 gündür uğraşıyorum malzemeyi al modifikasyon felan derken tüm işlerim biteli henüz daha 1 saat oluyor yani bittiği gibi sevincimi sizle şuan özdileğin internetinden paylaşıyorum, normalde imkansız gibi görünen bir mesefaden %65 ile internet alıyorum kablosuz internette %40 sinyal gücü normal hız stabil çalışma için yeterlidir zaten 100 TL'lik yapmış olduğum masrafla artık özdilek batana kadar ücretsiz internetim var ki batması çok zor he unutmadan şunuda söyleyim etrafda daha bir çok şifresiz ağ vardı ben yinede vatandaşın ağına girmedim adam becerememiştir kotalıdır felandır diye düşünerek siz böyle düşünmüyorsanız başkasındanda çekebilirsiniz bu modifiye anteni prefabriğin çatısına monteledim, adaptör içerde anten dışarda %65 ile takır takır net isteyen bu şekilde yaparak internete bir daha para ödemesin diye paylaşıyorum yıllarca iyi para verdik ttelekoma artık bizimde kazanma zamanımız )

Özdilek, Kipa, Reel, Carrefour, gibi yerlere yakın yerlerde oturmayı seviyorum

HaLimiz DumaN
Lord_ßalroq ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 05-03-11, 23:13   #2
Tanımlı Cevap: 2 Gün Çalışıp Ömür Boyu Her Ay 80 TL Kazanmak ! (Resimli + Kolay Ötesi)

Alıntı mı ? Kendi yaptığın birşey mi ?

Ne yaparsan yap, aklın hep seçemediğinde kalır,
Ve olmasını istediğin birşey ancak ondan vazgeçince gerçekleşir!
( Paulo Coelho )

( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki butonu yardımı ile bize bildiriniz )

Dipnot Mesajı: Sorunlarınız için MSN : 3fsane @ 3fsane com
3fsane ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 06-03-11, 09:56   #3
Tanımlı Cevap: 2 Gün Çalışıp Ömür Boyu Her Ay 80 TL Kazanmak ! (Resimli + Kolay Ötesi)

iyiymiş

ECDAD TARİH YAZMIŞ, EVLAT OKUMAKTAN ACİZ!
Abdlmelkk ist offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiket
boyu, Çalışıp, gün, kazanmak, kolay, resimli, wireless adaptor anten, ömür, ötesi

Konu Seçenekleri
Modları Göster

Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
Konu Konuyu Açan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sevdiğiniz kişiye ömür boyu aşık mı olmak istersiniz yada ömür boyu sevmek mi ? .yeliz. Anketler 6 26-05-10 16:02
Ve ŞiMDi BeN ÖMüR BoYu SuSuYoRuM... Rose_Moon Aşk Şiirleri 0 17-05-08 00:08
MFO -- Yanlılık Ömür Boyu Sanchez Yerli Şarkı Sözleri 0 14-02-07 11:06
Laf atana ömür boyu hapis «XpLod» Yurtiçi Olaylar 0 24-06-06 10:12
Beraberlik bir ömür boyu ... hunterxxx Aşk Hikayeleri 3 15-05-06 20:25

Şuan Saat: 22:46

Telif Hakları vBulletin
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.