|
|
|
|||||||
| Yarışma Arşivi (Depo) Geçmişte yapılan yarışmalarımız. |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
![]() Yarışma Kuralları
Yarışmaya katılmak istiyen arkadaşlar 15 gün içerisinde kurallar uygun şekilde katılmak istediklerini bildirmeleri yeterlidir Yarışma 2 turdan oluşmaktadır bu turların ilkinde yapılacak oylama ile ilk 5 seçilecek bu seçim ile ikinci tur yani yeni bir oylama ile seçilen 5 avatar içerisinden eleme yapılacak böylece 1 2 ve 3cü olan avatar belirlenecektir Kurallar açık ve nettir katılmak istiyen arkadaşları bekliyoruz![]() 19 10 200903 11 2009Yarışma Yukardaki Tarihler Arasındadır Görevli Yöneticiler ![]() ![]() İsmail_dk B@LoNCuK Yarışma Ödüllerimiz 1 Olan Avatar Vip Üyelik2 Olan Avatar+1000 Rep3 Olan Avatar +500 repKazanıcaktır ![]() Eğer 1 ci avatar bir yöneticiye ait ise ödül +rep olarak belirlenicektir![]() Herkese Başarılar ![]() Katılım için örnek mesajımız bu kurallar uygun bir katılma şeklidir ve örnektir ![]() ![]()
![]() Konu GabRieL tarafından (03-11-09 Saat 22:45 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
|
|
#4 |
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
katılalım madem
|
|
|
#8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() < < < < Bende Katılıyorum Oku Takip eT
![]() !Konu GabRieL tarafından (19-10-09 Saat 22:47 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Bende Varım Arkadaşlar yarışmaya katıldığım avatarı yarışma aklımdan çıktığından dolayı yanlışlıkla değiştirdim
Buraya koyduğum linkinde silindiğini farkettim Bu sebepten dolayı yarışma kurallarına aykırı olduğunu bildiğim halkde bu avatarla yarışmaya devam etmek istiyorum Sorun olucaksa ve itiraz edilecekse yarışmadan çekilmeye hazırım Saygılar ![]()
yada giriş yapmanız gerekmektedir ]Konu kilza tarafından (28-10-09 Saat 20:20 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
efsaneyle yarışıyorum
3 yıldır aynı avatarbende varım ![]() Alıntı:
|
||
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| 2009, avatar, başlamıştır, yarışması |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| GarfiCan'a Avatar BuLaLım Yarışması SonuçLandı.İşte Kazanan Avatar. | KaraMurat | Yarışma Arşivi (Depo) | 51 | 13-11-09 16:27 |
| Neyapak Avatar Yarışması | SєnттoCαsт | Yarışma Arşivi (Depo) | 13 | 10-08-08 13:08 |
| Evet Arkadaşlar 2008'in İlk Karizmatik Erkek Yarışması. Katılımlar Başlamıştır | Garfican | Yarışma Arşivi (Depo) | 35 | 10-02-08 13:28 |
| 2. En İyi Avatar Yarışması | SєnттoCαsт | Yarışma Arşivi (Depo) | 17 | 28-10-07 10:35 |
| 2. En İyi Avatar Yarışması Anket Açıldı | SєnттoCαsт | Yarışma Arşivi (Depo) | 0 | 28-10-07 10:29 |