|
|
|
|||||||
| Yarışma Arşivi (Depo) Geçmişte yapılan yarışmalarımız. |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||
|
Oylama şu şekilde olucaktır herkes 1 mesaj yazıcak ve bu mesajda oyu kime kullandığını belirtecek Örnek olarak: Oyum Siyah akrepbe ![]() ![]() Gibi bir mesaj yazmanız yeterli olucaktır ![]() ![]() (ilk katılan olduğu için siyah akrep adlı üyemizi örnekte kullandım )Farklı mesajlar editlenicek tir ![]() Herkes 1 oy hakkına sahiptir ![]() Kurallardada belirtiğimiz gibi kendine oy kullanma hakkı yoktur ![]() ![]() Bu oylama sonunda ilk 5 belirlenip yeni bir oylama açılacaktır ![]() Oylama Tarihleri ![]() ![]() 04 11 200914 11 2009Arasıdır ![]() ![]() ![]() Kuralları aşağıda tekrar belirtiyorum ![]() ![]() Alıntı:
Alıntı:
Görevli Yöneticiler ![]() ![]() İsmail_dk B@LoNCuK Yarışma Ödüllerimiz 1 Olan Avatar Vip Üyelik2 Olan Avatar+1000 Rep3 Olan Avatar +500 repKazanıcaktır ![]() Eğer 1 ci avatar bir yöneticiye ait ise ödül +rep olarak belirlenicektir![]() Herkese başarılar ve bol şanslar yarışma başlamıştır ![]() ![]() ![]() Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
![]() Konu JustForTim3 tarafından (12-11-09 Saat 18:28 ) de değiştirilmiştir. |
|||||||||||||||||||
|
|
|
|
#2 |
|
Oyum Baloncukadır
![]() ![]()
|
|
|
#3 |
|
sosyopat
GEL - GiT lerimin sonuna geldim! Yol bitti ve en sonunda; GİT - meyi öğrendim! İçim kanaya kanaya güçlü olmayı, düşe kalka yere sağlam basmayı, yaşanan her şeyi sindirmeyi, kötülükleri kötüleri yok saymayı, devam etmeyi, büyümeyi, başarmayı yani eninde sonunda kendime GEL-meyi öğrendim ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kilza
ikinci sınıf insan muamelesi yapmaya çalıştığı, Türk Milletinin belki Kurtuluş Savaşı'ndan sonra ilk kez bu denli bir cesaret ve kararlılıkla Avrupa'ya gereken tokadı olmaktır Galatasaray'lılık ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kilza
![]() İşin içinde Atatürk varsa,başka avatarlara oy vermem Aslında Atatürk içerikli avatarlar kullanılmasaydı yarışmada çok iyi olurdu
|
|
|
#6 |
|
Kimse alınmasın gücenmesin ama avatar yarışması başladığında Atatürk avatarı konulmasında oy toplama maksadı görürüm ben , şahsi fikrim
![]() O yüzden Atamızın her türlü izindeyiz fakat Benim oyum ; [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]
ikinci sınıf insan muamelesi yapmaya çalıştığı, Türk Milletinin belki Kurtuluş Savaşı'ndan sonra ilk kez bu denli bir cesaret ve kararlılıkla Avrupa'ya gereken tokadı olmaktır Galatasaray'lılık ![]() ![]() Doğduğum Günden Beri Yanımda ; GöğSümün Sol Yanında |
|
|
|
|
|
#7 |
|
ismail_dk
anket koyaydın be kardeşim yazmaya üşenen çok üye var ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Alıntı:
yeni üyelerde kullanıcak kendine oy verenler olucak kuralların dışına çıkılacak kısacası ![]() ![]() bunları düzenlemektense bu şekil daha kolay ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#9 | |
|
Alıntı:
Alınmaca gücenmece yok fakat açıklama yapma gereği hissettim [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] Üstteki linkte gerekli açıklama zaten mevcut fakat ek olarak belirteyim Avatar değiştirdiğim tarihte gündemdeki bi kaç olaydan dolayı milli duygularım kabararak değiştirmiştim Örn Dağdan inenlerin törenle karşılanması![]() Yukardaki linkte dediğim gibi sorun olacaksa halen yarışmadan çekilebilirim hiç sorun değil ![]() Bu arada oy'um pesimist_03 ' e
|
||
|
|
|
|
#10 |
|
kiLza
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| 2009, avatar, başladı, eleme, turu, yarışması, ylk |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| GarfiCan'a Avatar BuLaLım Yarışması SonuçLandı.İşte Kazanan Avatar. | KaraMurat | Yarışma Arşivi (Depo) | 51 | 13-11-09 16:27 |
| 2009 Avatar Yarışması Başlamıştır! | GabRieL | Yarışma Arşivi (Depo) | 22 | 03-11-09 23:20 |
| 2. En İyi Avatar Yarışması | SєnттoCαsт | Yarışma Arşivi (Depo) | 17 | 28-10-07 10:35 |
| UEFA Kupası - 2. Ön Eleme Turu 2. maç | Galatasaray – NK Slaven Belupo | | TempTaTion | Galatasaray ( 1905 ) | 7 | 30-08-07 22:22 |
| UEFA Kupası - 2. Ön Eleme Turu 1. Maç | Slaven Koprivnica - Galatasaray | | TempTaTion | Galatasaray ( 1905 ) | 3 | 16-08-07 22:48 |