|
|
|
|||||||
| Yarışmalar Online Yarismalar ve Sitemizin En iyilerini Secmek için acele edin |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Alıntı: halimizDUMAN ![]() ![]() miss güzellik yarışması 1 si HalimizDUMAN![]() ![]() ( Orjinal Boyut: 1600x1200 ve 572KB )![]() Ne yapak erkek güzellik yarışması 1 si İsmail_dk1 Ödülleri 1 ay boyunda sitemizin ana sayfasında profil giriş lınklerı yer alacak![]() ![]()
Sayfalar ben, kederim kalemim,hüznüm mürekkebim oldu Ne üzerime yazılar yazılabildi,ne de üzerimdekiler silindi Yazılamayan sayfalara kendimi yazmaya çalıştım satırlar dolusu yazamadım yazılamadım!MixX Bu kız izdivaç için ne kötü bir cariyedir baby'ciğe |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
tebrikler (:
GEL - GiT lerimin sonuna geldim! Yol bitti ve en sonunda; GİT - meyi öğrendim! İçim kanaya kanaya güçlü olmayı, düşe kalka yere sağlam basmayı, yaşanan her şeyi sindirmeyi, kötülükleri kötüleri yok saymayı, devam etmeyi, büyümeyi, başarmayı yani eninde sonunda kendime GEL-meyi öğrendim ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
HalimizDUMAN tebrikler =) arkadaşların olmasa sen bir hiçsin iso
ikinci sınıf insan muamelesi yapmaya çalıştığı, Türk Milletinin belki Kurtuluş Savaşı'ndan sonra ilk kez bu denli bir cesaret ve kararlılıkla Avrupa'ya gereken tokadı olmaktır Galatasaray'lılık ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Burdan tekrar herkese tesekkur ediyorum
|
|
|
|
|
#5 |
|
Teßrikler
![]() Katıksız bir KAYITSIZLIK var bugün bakışlarımda ![]() ![]() ![]() Hani şu dünyada sadece üç insana has kayıtsızlık; Ya umutsuzca saf, ya umutsuzca içe kapanık ya da umutsuzca umut dolu ] Ruhum Senden Çok Uzak Yabancıyım Senin ' Cennet'ine
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Güzellerimizi tebrik ediyorum
|
|
|
|
#7 |
|
HalimizDUMAN fazlasıyla hakkettin tebrik ederim
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
tebrikler
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
tebrikler
![]() ![]()
|
|
|
|
#10 |
|
tebrikLer
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| 1leri, 2009, belli, güzellik, oldu, yapak, yarışmasının, ödülleri |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| 2009 Miss Ne yapak güzellik yarışması anket | B@LoNCuK | Yarışma Arşivi (Depo) | 189 | 16-04-09 23:05 |
| Dünya Basın Fotoğrafı 2009 Ödülleri | AhmeTRstyLe | Fotografçılık | 0 | 16-02-09 00:40 |
| BBAFTA ödülleri adayları belli oldu | sLayeЯ | Sinema Sohbet | 7 | 20-01-09 21:54 |
| Football Manager 2009 Çıkış Tarihi Belli Oldu ! | hakqan | Oyun Haberleri ve İncelemeler | 3 | 19-09-08 16:33 |
| 2009 Pc leri | GabRieL | Komik Resimler | 5 | 17-09-08 11:56 |