|
|
|
|
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Millet Klavye Delikanlısı Olmuş Ahkam Kesiyo Geç kaLmışlığımın öfkesi Yaptığım her hatanın sebebi Gördüğüm renkLerin en güzeLisin biLiyorum Çıkar béni bu karanLıktan Yitip gidiyorum [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] ( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki butonu yardımı ile bize bildiriniz![]() ) |
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]() ![]() çok teşekkür ederim ![]() bu ikisini anneme göstermeliyim
|
|
|
|
#3 |
|
Rica ederim ne demek görevim ayrıca ikincisini yapması çok kolay düz 3 parça örüp sonra saç örgüsü şeklinde örülüyo bende yapmıştım ondan kuzenime
Millet Klavye Delikanlısı Olmuş Ahkam Kesiyo Geç kaLmışlığımın öfkesi Yaptığım her hatanın sebebi Gördüğüm renkLerin en güzeLisin biLiyorum Çıkar béni bu karanLıktan Yitip gidiyorum [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] ( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki butonu yardımı ile bize bildiriniz![]() ) |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
mLi'ye yakışır zaten atkı zürafa gibi boyu var
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Alıntı:
başladım ![]() siyah-beyaz-gri ![]() napim boyum uzun Allah vergisi ![]() senin boynunun benden kalır yanı yok hem
|
|
|
|
#6 |
|
Hadi hayırlı olsun canım şimdiden güle güle kullan
ayrıca selocan benimde boyum uzun napcaz şimdi ![]()
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() bunlar hos duruyo
|
|
|
|
|
#8 |
![]() Çok orijinal
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Alıntı:
![]() selocanı dövücez ![]() dipnot:şiddete karşıyımdır yanlış anlaşılmasın
|
|
|
|
#10 | |
|
Alıntı:
![]() DİP NOT: Bende kesinlikle şiddete karşı olanlardanım
||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| 2010, atkı, icin, mli, modelleri, Örgü, şık atkı modelleri |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Örgü Bere Modelleri 2010 | Osiris | Kadınca Moda | 4 | 24-01-10 23:45 |
| 2010 Örgü Elbise Modelleri | SiNKa | Kadınca Moda | 2 | 23-12-09 14:58 |
| 2010 Atkı Bere Şapka modelleri | kapriss | KızLar Club ( Bayanlara Özel ) | 1 | 18-10-09 08:59 |
| Bebekler için şirin örgü modelleri | B@LoNCuK | Hobiler & Meslekler | 0 | 08-10-09 20:49 |
| Bbekler için örgü modelleri | B@LoNCuK | Hobiler & Meslekler | 0 | 08-10-09 19:23 |