|
|
|
|||||||
| Fest Olaylar Sevincinizi, mutluluğunuzu, özel gününüzü, onu bunu şunu hatta Aşk hayatınızı paylaşın. Sevincinize ortak olalım. Buradaki kutlama sebebimiz dün geceden sonra haber alamadığımız diş fırçamıza kavuşmamız dahi olabilir :)) |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Evet işte tam bugündu senelerden ise 2006 , forumdayim
net diye bir foruma rastlamıştım cep telefonu ile ilgili şeyler ararken içeri girdim farklı biyerde oldugumu anladığım için üye oldum =) yeni üye iken konu nasıl açılır bilmezdim onuda burda öğrendim bazı şeyleri ogrendiğim gibi,gel zaman git zaman kendine bağladı forum![]() konu açmayı öğrendik ya nasıl mod olunur onların hesabı başlamıştı şimdide ![]() zamanı gelince moderatörde olmuştum mod olana kadar hergun başvuru yapıp bıktırmıştım yoneticileri ![]() ![]() forumda değişiklikler olunca benimde nickler değişmeye başlamıştı ![]() ilklerde ssamet olan nick değişime ugradı jessy en sonunda 10BASI'da oluverdi =)zaman ne kdarda acımasız 3 Sene bitti bugün forumla nice 3 nice 13 nice 23 seneler :p Herkese iyi forumlar ![]() Forever NEYAPAK
|
|
|
|
#2 |
![]() bugünün anlam ve öneminid e öğrenmiş olduk ![]() nice forumlu yıllara
|
|
|
|
#3 |
|
ben senemi görebirmiyim acaba
![]() ![]() nice senelere hep beraber hep birlikte(:
Sayfalar ben, kederim kalemim,hüznüm mürekkebim oldu Ne üzerime yazılar yazılabildi,ne de üzerimdekiler silindi Yazılamayan sayfalara kendimi yazmaya çalıştım satırlar dolusu yazamadım yazılamadım!MixX Bu kız izdivaç için ne kötü bir cariyedir baby'ciğe |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
hey gidi günler kanka özledim o günleri :(
|
|
|
|
|
#5 |
|
reklam kokuyo burası
|
|
|
|
|
#6 |
|
daha çok üç yıl görürüz kardeşim inş
![]()
|
|
|
|
#7 | ||
|
HeLaL olsun kim tutar seni
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▒▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▒▒▒▓▒▒▒▒▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ Alıntı:
|
|||
|
|
|
|
|
#8 |
|
3 aydir buradayim , ne mod , ne kavga, ne ask, nede baska bisi
![]() suan itibari ile hic bisi istemiyorum ama harika bir yer ! sohbet harika ! üyeleri harika! tebrikler 10BASI ![]() nice üclü besli yillara
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
hay eski günler benimde 2
5 sene oldu
Ölümlerden ölüm seç beğen! Dünün kederse sevgilerden, Düş kur kendine gülüşlerden, Cigara markaj aklına hapis kederden Zaman dalıp geçer, İnanç varıp deşer solgun renklerden Hisset bedenimin soğuduğunu Razi, Doğum ölüm, arası Mekan-ı Cehennem -Gazi Hukuk-
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| 2307, bitti, bugün, ile, koca, neyapak, sene |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| İşte neyapak bmw nin yeni silahı burda neyapak vallahi ilk ve tek 2009 da ama | muratcan25 | Oto Modifiye & Motorlu Araçlar | 0 | 22-03-08 22:43 |
| Bitti |27.10.2006| | med_ceziR | Resimli Sözler | 8 | 29-04-07 19:09 |
| Sizce bu sene herhangi bir Türk bu sene NBA'de All-Star'a seçilebilecek mi? | mehmetsenol | Anketler | 19 | 31-01-07 00:43 |
| Bitti | 26.11.2006 | | med_ceziR | Resimli Sözler | 5 | 07-12-06 21:14 |
| Bugün 24 Ocak 2006 | LeBron23 | Yurtiçi Olaylar | 0 | 24-01-06 08:23 |