|
|
|
|||||||
| İtiraf ve Anılarınız Ne kadar cesaretlisiniz ? Özel sırlarınızı bizimle paylaşabilecek kadar mı ? Askerlik anılarınız dahil tüm anılarımız, tüm özelliği ile bu bölümümüzde |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
ArkadaşLar ben 6
jandarma komando alayı kırkağaç/manisa ya düştüm çok sıkı eğitim veriyolarmış bilen arkadaşLar varsa yardım edebilirmi nasıl bi yer acaba ??
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
[
Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız
yada giriş yapmanız gerekmektedir ]
Karamurat abimiz dediğin yerde yapmış askerliğini , sorabilirsin
|
|
|
|
#3 |
|
ArkadaŞim O Kadar Da Tirsma KirkaĞaÇtan
Ben 6 Jandarma Komando Er EĞİtİm Alayi 1 Tabur 3 BÖlÜk 4 Takim 14 Tİmde 11 Numara Makİnali TÜfek NİŞancisi Olarak EĞİtİm Aldim![]() Toplam 4 Tabur Var 1 Tabur Tamamen Komando YetİŞtİrİyo EĞİtİm Bİraz Daha Zor DİĞer Taburlara GÖre 2 Tabur Da Jandarma Karakol Erİ YetİŞtİrİlİyor 3 Tabur Da Komando Taburu Ama Orda Havanci Ve UÇaksavarci Erler YetİŞİyo 4 Tabur Dakİ Askerlerİn Ne OlduĞunu Bende Bİlmİyorum 1 Ve 2 Taburun ÖzellİĞİ Acemİ BİrlİĞİnde Tİm Olarak EĞİtİm GÖrÜyorsun Ordan Hep Bİrlİkte Gİdİyorsunuz Usta BİrlİĞİne 3 Ve 4 Taburda İse MÜnferİt Yanİ Tek Tek Gİdİyorsunuz ![]() KirkaĞaÇtan Çekİnecek Bİr Şey Yokk Takİ Acemİ S ![]() ![]() ![]() YokuŞu Dİye Bİ Yer Var Oraya Gİdene Kadar 5 Hafta Cuma GÜnlerİ Oraya Gİdeceksİn Allahtan Benİm Gİbİ Mg3 NİŞancisi Olursan BÖlÜĞÜn En Arkasina DÜŞersİn Elİndekİ Makİna Her 100 Metre De 5 Kg Artar Yemeklerİ GÜzeldİr Haftasonu İznİnde Ya KirkagaÇta Kalirsin Ya Da Soma Ya Gİdersİn Kİ Genellİkle Somaya Gİderler Tavsİyem EĞer Aİlen Varsa Yemİn TÖrenİnde Senİn Yanina Gelmelerİ Ve Evcİ İznİ İle DiŞarda 1 Gece Kalman Kalacak Yer Çok Fazla Yok Hemen Bİtİyo Ama Soma İnsani Senİ Evİnde Mİsafİr Edİyor HİÇ Çekİnme Senİ Ve Aİlenİ ÇaĞiranlardan Evlerİne Gİt YemeĞİnİ Ye Rahat Rahat Uyu Daha BaŞka Detayli Sormak İstedİĞİn Olursa Sorabİlİrsİn Bana Ok
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
bende kırağaç 6
bölükte jandarma olarak yaptım![]() spordan çok atışa önem verirlerdi bizim zamanımızda ![]() yemekleri güzeldir fekat az veriyorlar ![]() dayanıklık için galibakadrolar her yerde olduğu gibi kıl davranır haftada bir banyo yaparsın bir yolunu bulup intikallerden yırtın mı rahat geçer çarşısı küçüktür fix yemeğin menemen olur
|
|
|
|
|
#5 |
|
1
tabur 3 bölük 13 timdeydim bende acemi s![]() dagınıda cok iyi bilirim az cıkmadık oraya intikale![]() ![]() bizim timdende birisi kaybolmuştu orda![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#6 |
|
116
alay çanakkale itdurmaz da askerlik yapan yokmu yaw bir tepe 24 saat esermi orasıda öle bir yer
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
arkadaşlar bende orada yaptım 1981/4 olarak 2
bölükteydik zeytinlikten aşagıa çok süründük birde eğitim flaması almıştık 2 bölükte eskiden çok daha kötü şartlarda eğitim veriyorlardı ama şimdilerde çok iyi dayak yok küfür yok oradan tim olarak trabzona düşmüştük zaten genelde doguya gidiyor oradan timler bizim şansımıza işte bak yine o günler geldi aklıma önce vatan dağlarına ve intikallere az çıkmadım bea ne günlerdi
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
(08
10 2008) bnde kırkağaçta askerlik yaptım açık konuşcam gitcekler için hiç iyi bir yer değil adamı harbiden mokoko yapıyorlar![]() 16 bölük de yaptım bn bölükle koğusların arası 3 km her gün 4 defa sürünerek gidip geliyorduk yemeğe gideriz 2400 metre bölükle arası gidiş ve gelişte sürünerek intikale gidiyoruz 25kilo çanta 15 km yol yürü 4 tane konserver veriyorlar 3 gün orda kalıyoruz 5 kere çıktım intikale![]() ![]() komutanın canı sıkılıyor gece 2 de kaldırıyor geceliklerle alay iştima alanında sürünüyoruz![]() tam bir cehennem orası valalhi allah kimseyi düşürmesin oraya 300 işinin içinde 1 kişi hata yapsın istikamet yersiniz dağılın marş maş yat sürün yani (not: yemin ederim allah şahidim olsun ki kamufilajlarım parçalandı sürünmekten ) 88/3 olarak gittim bnim dönemde türkiye genelinde disiplin ve eğitimde 1 şeçtiler manisa kırkağaçı![]() ![]() gitcekler iyi düşünsün bnce
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#10 |
|
ben 8,bölükte yaptım ama yalnız acemiligi şöför oldum ve ordan kaçtım jandarmaydım ben korkulcak gibi bişi yoqq anlıyacagın
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| 6jandarma, alayı, komando, kırkağaç or manisa |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Komando keklikler | !S@ | Hayvanlar Alemi | 2 | 21-05-08 16:07 |
| Komando Andı | ℓємαgяυ | Diğer Videolar | 5 | 26-02-08 20:50 |
| Ben Türk Komandosuyum ( Komando Andı ) | αкυυт | TürkiyeM | 7 | 26-02-08 14:13 |
| KOMANDO OLMAK ONURUMDUR (şiir) | Kαrizmα | İtiraf ve Anılarınız | 8 | 29-12-07 23:44 |
| Komando Bilgisayarı | «XpLod» | Bilim & Teknik | 2 | 27-10-06 21:20 |