|
|
|
|||||||
| TürkiyeM Ülkemizin & Türkiyemizin doğal güzelliklerini, resimlerle, Sözlerle, Anlatımlarla bu bölümde bulabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Türkiyemizin Değerini Bilelim
![]() !!![]() Adana ![]() Adıyaman ![]() Afyon ![]() Ağrı ![]() Amasya ![]() Ankara ![]() Antalya ![]() Artvin ![]() Aydın ![]() Balıkesir ![]() Bilecik ![]() Bingöl ![]() Bitlis ![]() Bolu ![]() Burdur ![]() Bursa ![]() Çanakkale ![]() Çankırı ![]() Çorum ![]() Denizli ![]()
UzakLarındayım AçıkLarınDa ![]() Kırgınsın Biliyorum ![]() yüzün bahara dönük Yüzün sus pus![]() OlaBilseydim keşke ![]() sarılıp dökebilseydin Yüzünü![]() dökeBilseydim![]() Olabılseydim susturabilseydim hıçkırıgını keşke uyutabilseydim Ellerini avuçlarımda avuçlarında![]() AçıklaRın kara maVi açıkların Vurgun izin ver Sokulayım kıyılaRına ısınayım ısıtayım![]() Sorgusuz Sualsiz "ÖYLECE" ![]() ![]() OLabilseydim yanında![]() ! Affedebilseydin keşke![]() !!Hasretim’sin
![]() ![]() !!Konu Cαdı'м tarafından (28-01-08 Saat 14:27 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Diyarbakır
![]() Edirne ![]() Elazığ ![]() Erzincan ![]() Erzurum ![]() Eskişehir ![]() Gaziantep ![]() Giresun ![]() Gümüşhane ![]() Hatay ![]() Hakkari ![]() Isparta ![]() İçel - Mersin ![]() İstanbul ![]() İzmir ![]() Kars ![]() Kastamonu ![]() Kayseri ![]() Kırklareli ![]() Kırşehir ![]() Kocaeli ![]()
UzakLarındayım AçıkLarınDa ![]() Kırgınsın Biliyorum ![]() yüzün bahara dönük Yüzün sus pus![]() OlaBilseydim keşke ![]() sarılıp dökebilseydin Yüzünü![]() dökeBilseydim![]() Olabılseydim susturabilseydim hıçkırıgını keşke uyutabilseydim Ellerini avuçlarımda avuçlarında![]() AçıklaRın kara maVi açıkların Vurgun izin ver Sokulayım kıyılaRına ısınayım ısıtayım![]() Sorgusuz Sualsiz "ÖYLECE" ![]() ![]() OLabilseydim yanında![]() ! Affedebilseydin keşke![]() !!Hasretim’sin
![]() ![]() !!Konu Cαdı'м tarafından (28-01-08 Saat 14:27 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Konya
![]() Kütahya ![]() Malatya ![]() Manisa ![]() Kahramanmaraş ![]() Mardin ![]() Muğla ![]() Muş ![]() Nevşehir ![]() Niğde ![]() Ordu ![]() Rize ![]() Sakarya ![]() Samsun ![]() Siirt ![]() Sinop ![]()
![]() ![]() !! |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Sivas
![]() Tekirdağ ![]() Tokat ![]() Trabzon ![]() Tunceli ![]() Şanlıurfa ![]() Uşak ![]() Van ![]() Yozgat ![]() Zonguldak ![]() Aksaray ![]() Bayburt ![]()
![]() ![]() !!Konu Cαdı'м tarafından (28-01-08 Saat 14:26 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Karaman
![]() Kırıkkale ![]() Batman ![]() Şırnak ![]() Bartın ![]() Ardahan ![]() Iğdır ![]() Yalova ![]() Karabük ![]() Kilis ![]() Osmaniye ![]() Düzce ![]() EMEĞE SAYGI ![]() !
![]() ![]() !!Konu Cαdı'м tarafından (28-01-08 Saat 14:30 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Teşekkürler harika bi paylaşım sabitlenebilr
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#7 |
|
Çok güzel konu olmuş canım benm
|
|
|
|
#8 | ||
|
teşekkürler abla süper bi çalışma sabitlenmeli
![]()
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▒▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▒▒▒▓▒▒▒▒▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ Alıntı:
|
|||
|
|
|
|
|
#9 |
![]() gözünü svdimminin Giresunu ösledim walla :(
|
|
|
|
|
#10 |
|
iyiki aramışım
yoksa ben açcaktım![]() ![]() ![]() tşkler ![]()
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| ilde, ilfr, illerimiz, kare, seksenbir, İlden |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Kare kare Fener'in Bükreş zaferi | SiNKa | Fenerbahçe Resimler | 0 | 23-10-09 01:04 |
| Kare Kare Sezon Finali'ne Doğru | Scαrfαcє | Star Tv Dizileri | 6 | 22-06-07 21:25 |
| Kare kare hayata tutunuş.. | «XpLod» | Yurtiçi Olaylar | 0 | 15-12-06 10:20 |
| Kare kare Alanya'da hortum paniği | «XpLod» | Yurtiçi Olaylar | 0 | 17-10-06 07:30 |