|
|
|
|||||||
| Röportajlar Sizde konuğumuz olmak ister misiniz ? Şen şakrak sorularla tanışmaya ne dersiniz? Evet dediginizi duyar gibiyim :) |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
![]() başka resim yapıcaktım ama parlayan resmi ile aynı olsun istedim hayırlı olsun =)
|
|
|
|
#2 |
|
Tebriklerr =)
|
|
|
|
#4 |
|
Tesekkür ederim sterlicya bu resim cok hos
![]() Sanada tesekkür ederim kapriss ![]() tesekkür ederim ![]() Sürpriz oldu benim icin simdi gördüm konuyu ![]() Gurbette olmak dünyanin en zor seyi diyebilirim helede bütün sevdiklerinden uzak olunca dayanilmasi imkansiz bir hal aliyor
Çaresiz kaldığım zamanlarda gider, bir taş ustası bulur, onu seyrederim Adam belki yüz kere vurur taşa Ama değil kırmak, küçücük bir çatlak bile oluşturamaz Sonra birden, yüzbirinci vuruşta, taş ikiye ayrılıverir İşte o zaman anlarım ki; taşı ikiye bölen o son vuruş değil, ondan öncekilerdir !!! YaReMCiYa
HaNIMaGa |
|
|
|
|
|
#6 |
|
aslinda siteye ilk üye oldugumda nick im asi melek ti
daha sonra degistirmeye karar verdik ne olsun diye düsünürkende elitce,efsane ve ercan böyle bisey söylediler bende kabul ettim aslinda onlarin fikriydi benimde hosuma gitti öylede oldu
Çaresiz kaldığım zamanlarda gider, bir taş ustası bulur, onu seyrederim Adam belki yüz kere vurur taşa Ama değil kırmak, küçücük bir çatlak bile oluşturamaz Sonra birden, yüzbirinci vuruşta, taş ikiye ayrılıverir İşte o zaman anlarım ki; taşı ikiye bölen o son vuruş değil, ondan öncekilerdir !!! YaReMCiYa
HaNIMaGa |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Sevdigim deger verdigim insanlarla sohbet etmek benim icin gercekten cok büyük bir zevktir en cok keyif aldigim seylerden biridir Bunun disinda kalanlarla konusmalarim kisa ve nettir
HaNIMaGa |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Alıntı:
HaNIMaGa |
||
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| 82haftanın, aga, hanım, konugu |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| 81.Haftanın Konugu "kilza" [ 03.03.2010 - 10.03.2010 ] | SterLicyA | Röportajlar | 23 | 10-03-10 22:32 |
| Haftanın Parlayan Yöneticisi Hanım Aga / 08.03.2010-15.03.2010 | Heaven | Parlayanlar | 9 | 09-03-10 13:35 |
| 80.Haftanın Konugu mevt [ 22.02.2010 - 01.03.2010 ] | SterLicyA | Röportajlar | 23 | 02-03-10 23:15 |
| 79.Haftanın Konugu b@diCAN [ 05.02.2010 - 12.02.2010 ] | SterLicyA | Röportajlar | 24 | 15-02-10 19:58 |
| Haftanın Parlayan Üyesi AѕтяαL /08.02.2010-15.02.2010 | Heaven | Parlayanlar | 23 | 09-02-10 12:59 |