|
|
|
|||||||
| Röportajlar Sizde konuğumuz olmak ister misiniz ? Şen şakrak sorularla tanışmaya ne dersiniz? Evet dediginizi duyar gibiyim :) |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
![]() hayırlı olsun =)
|
|
|
|
#2 |
|
tebrikler abicim
|
|
|
#3 |
|
Tebriklerr Falcata =)
|
|
|
|
#4 |
|
tebrikLer (:
|
|
|
|
#5 |
|
Hepiniz Sagolun insallah sizlerin sorular cevapliya bilirim
Bir deniz kabuğu , Bir martı soluğu Bir yakamoz buğusu gibi Yalın hasretim! Ağlatan bir şiir , Huzur veren bir melodi , Korkutan bir yalnızlık gibi YÜREĞİMDESİN!!! Sen hala içimdesin Sen hala bedenim desin Sen nelerdesin SENİ ÖZLEDİM!!! |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Tebrikler abi
Hanımağadan sonra senin konuk olmak büyük tesadüf mü? Kaderin cilvesi mi?Nasıl geçiyor günler abi gurbette? Kısa vadede neler yapmayı düşünüyorsun? Uzun hedeflerin var mı? Buraya gelirsen TR'ye bizi ziyaret edecen mi? soruların devamı gelecek ![]()
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Alıntı:
Öncelikle sorularin icin sagol kardesim vallah haberim bile yok benim konuk olucagim ![]() aman kaderin cilvesi olmasin vallah benim oglumla günler süper geciyor is güc ve evle ilgili Vallah önce basimda bir dert var ondan kurtulmak istyirom sonra evlenmek istiyorum ![]() evet bol cocuk ve türkiye geri dönmek ![]() insallah bu yaZ INSALLAH TEK TEK SEVDIGIM INSANLAR ZIYAret edicam ![]() insallah beklerim sorularin
Bir deniz kabuğu , Bir martı soluğu Bir yakamoz buğusu gibi Yalın hasretim! Ağlatan bir şiir , Huzur veren bir melodi , Korkutan bir yalnızlık gibi YÜREĞİMDESİN!!! Sen hala içimdesin Sen hala bedenim desin Sen nelerdesin SENİ ÖZLEDİM!!! |
||
|
|
|
|
#8 |
|
tebrikler
![]()
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
tebrikler
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
tebrikler
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| 83haftanın, falcata, kemal, konugu |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| 82.Haftanın Konugu Hanım Aga [ 10.03.2010 - 17.03.2010 ] | SterLicyA | Röportajlar | 42 | 17-03-10 21:27 |
| 81.Haftanın Konugu "kilza" [ 03.03.2010 - 10.03.2010 ] | SterLicyA | Röportajlar | 23 | 10-03-10 22:32 |
| 80.Haftanın Konugu mevt [ 22.02.2010 - 01.03.2010 ] | SterLicyA | Röportajlar | 23 | 02-03-10 23:15 |
| Haftanın Parlayan Yöneticisi FaLcata KemaL/01.03.2010-08.03.2010 | Heaven | Parlayanlar | 16 | 01-03-10 21:46 |
| 79.Haftanın Konugu b@diCAN [ 05.02.2010 - 12.02.2010 ] | SterLicyA | Röportajlar | 24 | 15-02-10 19:58 |