|
|
|
|||||||
| Röportajlar Sizde konuğumuz olmak ister misiniz ? Şen şakrak sorularla tanışmaya ne dersiniz? Evet dediginizi duyar gibiyim :) |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
![]() Tebrikler
Konu SterLicyA tarafından (27-05-10 Saat 09:18 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Hayırlı olsun
Şimdiden kolay gelsin
ikinci sınıf insan muamelesi yapmaya çalıştığı, Türk Milletinin belki Kurtuluş Savaşı'ndan sonra ilk kez bu denli bir cesaret ve kararlılıkla Avrupa'ya gereken tokadı olmaktır Galatasaray'lılık ![]() ![]() Doğduğum Günden Beri Yanımda ; GöğSümün Sol Yanında |
|
|
|
|
|
#3 |
|
tebrikler
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
tebrikler
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
tebrikler
![]()
|
|
|
|
#7 |
|
ivit ivit ivit
![]() ![]() beklediğim oldu
|
|
|
#8 |
|
Öncelikle hayırlı olsun bende bi kaç soru sorayım dediydim ama nesse hem bak başkaları gibi adın neden başlamıyom
![]() kendini en özel hissettin an? seni en çok ne sevindirrir? bir daha dünyaya gelecek olsan yine sen olmak istersmim? en sinir olduğun hareketler neler? hayatta en çok neden pişmanlık duyuyorsun? en sevdiğin seni etkileyen film? yarın sana çaya gelicem bana ne yapıcan? dün aksam yemekte ne yedin kaybetmekten en çok korktuun şey ? sana hedie yollamak istesem ne istersin? bi insana değer vermek için ne gibi özellikleri olmasını istersin? sana saygı duyan herkese karşı iimisndr?? bide tersin pismidir ? yani ters tarafına denk gelirsek die? yöneticilik sana göre nasıl bi duygu? çıkışlarına çok dikkat etmen gerektii halde haksızyere kırdıın kimse oldumu popülaritenden faydalanmak için sana yaklaşanlar olunca tepkini nasıl belli ediyorsun? hobilerin fobilerin? ugurlu sayın? benı nasıl biliyosun? nasıl müzikler dinlersın? ne tur kıtaplar okursun? tartısmaya acık bi insanmısın? ayakkabı numaran? kanser neden öldürü? Burcun nedir? Göz rengin? Boyun - Kilon kaç? En büyük hayalin? Beğendiğin ve Beğenmediğin huyların? Keşke yapsaydım ve keşke yapmasaydım dediğin olaylar? En sevdiğin renk? Nasıl bir kişiliğe sahipsin? Yaptığın en büyük çılgınlık? Sevdiğin insanlar için neleri göze alırsın? Seni sevenin senin için neler yapması hoşuna gider? Şu an ruhunun olmak istediği yer? Hayatta en çok kıymet verdiğin insan? Yarın kalktığında bir hayvan olarak uyanacaksın Hangi hayvan olmak isterdin? kolay bağışlar mısın?Kin tutar mısın? Aşk herşeyi affeder mi sence? Benzetildiğin biri var mı? Bugünlerde en çok duyduğun söz? Rahatlıkla özür dileyebilirmisin? Umudunu Kaybettiğide ne yaparsın ? Hiç keşke erkek olsaydım dedin mi? Hayatında hiç hamama gittinmi? Gitmediysen gitmek istermisin? Biri seni dünya turuna çıkartsa gidermisin? ilk görüşte aşka inanırmısın? Bir anda gördügün bi erkekge işte çarpıldım dedigin oldumu? Hemcinslerinden biri senden çok hoşlandıgını sölesene ne yaprsın? Şincilik bu kadar daha sonra aklıma gelen olursa gene çızıktırırım bikaç soru daha ![]() Hade kolay gele
Millet Klavye Delikanlısı Olmuş Ahkam Kesiyo Geç kaLmışlığımın öfkesi Yaptığım her hatanın sebebi Gördüğüm renkLerin en güzeLisin biLiyorum Çıkar béni bu karanLıktan Yitip gidiyorum [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] ( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki butonu yardımı ile bize bildiriniz![]() ) |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Tebrikler
![]()
|
|
|
#10 |
|
Tebrikler Iyi terlemeler
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| haftanın, konuğu, Ürene |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| 87.Haftanın Konuğu V.I.P [ 09.05.2010 / 16.05.2010 ] | SterLicyA | Röportajlar | 80 | 17-05-10 21:21 |
| 78.Haftanın Konuğu B!r!c!k [ 29.01.2010 5.02.2010 ] | SterLicyA | Röportajlar | 64 | 05-02-10 22:15 |
| 77.Haftanın Konuğu pesimist_03 [ 20.01.2010 27.01.2010 ] | SterLicyA | Röportajlar | 77 | 29-01-10 18:00 |
| 76.Haftanın Konuğu Erva20 [ 13.01.2010 20.01.2010 ] | SterLicyA | Röportajlar | 113 | 20-01-10 22:21 |
| 75.Haftanın Konuğu kemalxxx [ 05.01.2010 12.01.2010 ] | SterLicyA | Röportajlar | 33 | 12-01-10 23:11 |