|
|
|
|||||||
| Röportajlar Sizde konuğumuz olmak ister misiniz ? Şen şakrak sorularla tanışmaya ne dersiniz? Evet dediginizi duyar gibiyim :) |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
![]() tanerrrr hayırlı olsuuunnn
|
|
|
|
#2 |
|
Hayirli Olsun Taner =)
|
|
|
|
#3 |
|
hadi hayırlı olsun
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
hayırLı oLsun taner
![]()
|
|
|
#5 |
|
Tebrikler
Benim Klasik sorularımı sorayım sanada ![]() Biraz kendini anlatır mısın? Seni en çok ne mutlu eder? Elinde olsa tüm Dünyayı dolaşmak ister miydin? Nerde yaşamak isterdin ülke/şehir/kıta/ada? En sevdiğin yazar/şair/müzisyen? En sevdiğin kitap/şiir/söz? En sevdiğin film/yönetmen/aktör? İlgilendiğin bir sanat dalı var mı ? şiir yazmak gibi herhangi bir enstruman vs ?Örnek aldığın bir insan var mı? Felsefeyle ilgilenir misin? ya mitoloji? Varlık nedir , varlığın varlığı yüce var edenden mi gelir, yoksa hiç birşey var değildir var olsa bile biz bilemeyiz bilsek nile kimseye anlatamayız diyenlerden misin? Hayat felsefen var mı? Sizce bir insan ne için yaşamalı? Sence dünya sadece insanlar için sunulmuş bir lutuf mudur? Mitoloji hakkında ne düşünüyorsun, çok tanrılı dinler sence mantıktan uzak mı? Bazı inanışlara göre aya çıkılmadığı söyleniyor sence gerçekten 1959 yılında aya yolculuk yapılmış mıdır? Dini tüm yaşamına ortak eder misin? Son Peygamber (s a s) geleli yüzyıllar oldu sence bir peygamberin daha gelme ihtimalii var mıdır?İnsanlar giittikçe kötülüğe kaymakta sence bu işin sonu nereye varacak? Küresel ısınma denilen illet bile insan nüfusunun yarısını sadece yüzyılda yok edebilir Alınması gereken önlemler hakkında bilgin var mı? Sence insanın bu felaketi engelleyebilecek mi? Doğa için birşeyler yapıyor mıusun? Çevreci misin?TR Cumhuriyetinin en büyük problemi nedir? Kürt açılımına destek veriyor musun? Şuan meclisteki çalışmaları nasıl değerlendiriyorsun? Sevdiğin bir politikacı var mı , varsa kimdir? Kendini görüş olarak nerde görüyorsun? muhafazakar, sosyal demokrat,liberal gibi? Sence TR aydınlarına sahip çıkıyor mu? Demokrasi anlayaşının TR'de çok zayıf olduğunu düşünüyorum katılıyor musun? Muasır medeniyetler seviyesi nedir? Ülke olarak biz o seviyeyi yakalamış mıyız ? Beyin göçü hakkında ne düşünüyorsun? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Alıntı:
hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
#7 | |
|
Alıntı:
Tmm bşka sruLcak soru kaLmadı
Dokunma bana kirLenir eLLerin , LanetLiLerin en LanetLisiyim ! ~ " BDP " Başkanı ; " Benim Kızım Ne MutLu Türk ' üm Demeyecek ! " Demiş ![]() Senin Kızın Zaten ÖyLe ŞerefLi Birşeyi Ağzına ALamaz ! Ağzına ALması Gereken Başka ŞeyLer Var Çünkü (; ~ Can Atasoy ~ <3 O8 O7 2O1O ![]() [Sekiz Yedi On ~] |
||
|
|
|
|
#8 |
|
hayırlı olsun sabırtaşı djim
![]() geçmiş olsun
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Tebrikler
![]()
|
|
|
#10 |
|
tebrikler
![]() ![]() ![]()
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| 92haftanın, konugu, theben |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| 90.Haftanın Konugu Liar' [ 07.06.2010 - 14.06.2010 ] | SterLicyA | Röportajlar | 82 | 15-06-10 06:34 |
| 84.Haftanın Konugu Ada Ceylin [ 24.03.2010 - 31.03.2010 ] | SterLicyA | Röportajlar | 39 | 02-04-10 22:48 |
| 83.Haftanın Konugu FaLcata KemaL [ 17.03.2010 - 24.03.2010 ] | SterLicyA | Röportajlar | 15 | 24-03-10 22:25 |
| 82.Haftanın Konugu Hanım Aga [ 10.03.2010 - 17.03.2010 ] | SterLicyA | Röportajlar | 42 | 17-03-10 21:27 |
| 79.Haftanın Konugu b@diCAN [ 05.02.2010 - 12.02.2010 ] | SterLicyA | Röportajlar | 24 | 15-02-10 19:58 |