|
|
|
|||||||
| E-Sözlük Mizahi bir sözlüktür, her konuda başlık açabilirsiniz.. |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Ağzı var Dili yoq
Bir cam kadar hassas Bir boğa kadar kızgın :rolleyes:
sɹǝʇ nq ʞǝʇ ɹıq ؛ɐp ɐpunloʎ ʎǝs ɹǝɥ ıʞuɐs Konu BUЯΛK tarafından (20-08-07 Saat 11:22 ) de değiştirilmiştir. Sebep: nick düzeLmio hayret bişe:S |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Açıklamayı çok güzel yaPmıssın eklenecek laf yok
![]() Legend ![]()
Esrarlı gözlerine gönülden vurulmuşum Zaman geçmek bilmiyor seni görmediğim an Dünyam cennet oluyor benim olduğun zaman Sevgini yıllar boyunca saklayacağım inan Aşkını ömür boyunca yaşayacağım inan Aşkının hatırası istiyorum bitmesin Ömrümün o gecesi hayalimden gitmesin HAYALİMDE GİTMESİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biraz deli azdan çokta Serseri |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
DiLide war ama GeceLeri
ikinci sınıf insan muamelesi yapmaya çalıştığı, Türk Milletinin belki Kurtuluş Savaşı'ndan sonra ilk kez bu denli bir cesaret ve kararlılıkla Avrupa'ya gereken tokadı olmaktır Galatasaray'lılık ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
Kelimeler yetersiz kalir 0nu anlatmaya |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
efsaneeee kizgin kumlardan serin sulara atlamak gibi bisey
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ))![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
valla tam olarak tanımıyorum ama son forum enkazından sora ilk yardımı kendisinden almıştım
yardım sever ve insanları seven biri
Millet Klavye Delikanlısı Olmuş Ahkam Kesiyo Geç kaLmışlığımın öfkesi Yaptığım her hatanın sebebi Gördüğüm renkLerin en güzeLisin biLiyorum Çıkar béni bu karanLıktan Yitip gidiyorum [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] ( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki butonu yardımı ile bize bildiriniz![]() ) |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
ADamına göre aDam
|
|
|
|
#10 |
|
Harika bir insan
![]() ![]() En sevdiğin kişilik türlerinden"Selam verene selam yok tam benim kafa ![]() :![]() C:"
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| 3fsane, and#923, and#926, and#928, andgt, andlt, efsane, efsane kimdir, kimdir, nedir |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Hüzün Kimdir? Nedir? | ozlemozlem | E-Sözlük | 86 | 12-09-10 17:04 |
| Kıro Kimdir - Nedir ? | M.ßaşkaN | E-Sözlük | 3 | 12-09-10 17:03 |
| -Cadı- Kimdir Nedir ? | ozlemozlem | E-Sözlük | 18 | 13-04-09 21:30 |
| m)i)n)e Kimdir Nedir? | ''Birisi'' | E-Sözlük | 26 | 28-02-09 23:15 |