|
|
|
|||||||
| Röportajlar Sizde konuğumuz olmak ister misiniz ? Şen şakrak sorularla tanışmaya ne dersiniz? Evet dediginizi duyar gibiyim :) |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
|
|
|
#3 |
|
hahah ne kadar da benzemiş irma'ya
hayırlı olsun kolay gelsin
ikinci sınıf insan muamelesi yapmaya çalıştığı, Türk Milletinin belki Kurtuluş Savaşı'ndan sonra ilk kez bu denli bir cesaret ve kararlılıkla Avrupa'ya gereken tokadı olmaktır Galatasaray'lılık ![]() ![]() Doğduğum Günden Beri Yanımda ; GöğSümün Sol Yanında |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Tebrikler ![]() Sorularla daha sonra gelicem
|
|
|
#5 |
|
tebrikler
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
TebrikLer
![]()
|
|
|
#8 |
|
tebrikler
|
|
|
|
#9 |
|
Tebrikler
![]() ![]()
|
|
|
#10 |
|
Tebrikler =) Acilis Benden Olsun Kolay Gele
Adın/Yaşın/Burcun? Esmermi/Kumralmi/ sarisinMisiniz? bide bunlardan hangisi tercih edersinz ![]() ![]() ![]() ![]() saç renginiz? Göz renginiz? Boyunuz? Kilonuz Nickiniz neden irma Okul/İş kısaca bahseder misin? Sigara yada alkol kullanıyor musun? Hobilerin/Fobilerin? En büyük takıntın? En büyük hayalin? Giyim tarzın/kullandığın parfüm? En istikrarlı olduğun konu? En beğendiğiniz ve beğenmediğiniz huyunuz? Nasil bir Kisilige sahibsiniz? En sevdiğin renk ? Hangi tür müzikten hoşlanırsın/ Kimleri dinlersin? En sevdigin sarki hangisi? Neden? En sevdiğin yazar ve kitap? En beğendiğin film ve aktör/aktrist? Sevdiğin biri varmı/ Ona suan ne söylemek isterdin? Sevdiğin için neleri göze alırsın? Kolay bağışlar mısın /Kin tutar mısın? Yaptığın en büyük çılgınlık? - Bugünlerde en çok duyduğun söz? Evde yokluğunu hissettiğin şey? Geçmişte yaşasaydın kim olurdun? Korkuların /özlediklerin/ sevdiklerin? Yapmaktan en çok hoşlandığın şey? Şu an olmasını istediğin birşey? Şu an '' Ben burada ne yapıyorum? Kim getirdi beni buraya?'' gibi sorulara maruz kalmaksızın ruhunun olmak istediği yer ? Yediğin halde '' ben bununla doymam'' diyecek kadar karşısında zayıf olduğun yemekler ? İzlemekten keyif aldığın tv programları? Hayatta en çok kıymet verdiğin şey? Ailen mi* sevdiğin mi daha önemli? Aşk herşeyi affeder mi? Karşı cinste hoşlandığın tip ? Karşı cinste aradığın özellikler? Benzetildiğin biri varmı? Aşağıdaki sıfatlar senin için ne ifade ediyor/kısaca tanımlar mısın? 1 Aşk: 2 Sevgi: 3Hayat: 4Dostluk: 5Para: 6Ölüm: 7 İş: Forumu nasıl buldun ?(google yada tavsiye v b )Foruma ne kadar zaman ayırıyorsun/Neden? Forumda en fazla beğendiğin isim ve nedeni? Forumda en fazla kızdığın isim ve nedeni? Forumda en iyi anlaştığın isim/isimler? Forumda anlaşamadıgın isim/isimler? Forumda seni en fazla üzen olay? Forumda seni en mutlu eden olay? Forum hakkında düşüncelerin ve forumla ilgili kendi hedeflerin nelerdir? Yöneticilerden bir rican var mı?
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| haftanın, irma, konugu |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| 95. Haftanın Konugu SterLicyA [ 22-07-2010 - 29-07-2010 ] | kilza | Röportajlar | 70 | 29-07-10 00:53 |
| 94. Haftanın Konugu » ШαитєD « [15.07.2010 - 22.07.2010 ] | SterLicyA | Röportajlar | 92 | 22-07-10 17:32 |
| 85. Haftanın Konugu Lav_Zan [ 10.04.2010 17.04.2010 ] | SterLicyA | Röportajlar | 28 | 18-04-10 21:26 |
| 83.Haftanın Konugu FaLcata KemaL [ 17.03.2010 - 24.03.2010 ] | SterLicyA | Röportajlar | 15 | 24-03-10 23:25 |
| 80.Haftanın Konugu mevt [ 22.02.2010 - 01.03.2010 ] | SterLicyA | Röportajlar | 23 | 03-03-10 00:15 |