|
|
|
|||||||
| Memleket - Gurbet Sizleri Hemşerilerinizle buluşturuyoruz.. |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
hmm acaba aramizda abd weya canada'da oLan arkada$Lar warmidir?
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
vardı hatırladıgıma gore
|
|
|
|
#3 |
|
Başka ülke olsa olarmı tr dışından
|
|
|
|
|
#4 |
|
oLur ndn oLmasin
gaLiba dedigim yerLerden kimse yok :( tek kaLdim aaaaaaaah ah
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
kendini teksasda sanan bi ton salak war bursada istersen çağırım onları :p:p
Sevdalı Yüreklerde Beyaz Sürgünler, Halayla Türkülerle sevdi bu kalpler, Yıldızlar tutuştu siyah beyazla, Marşlarımız ağlasın KartaL aşkıyla, Beşiktaş seninle ölmeye geldik! Beşiktaşk ![]() ![]() ![]() Takdir Ediliyorsanız değil, taklit ediliyorsanız başarmışsınız demektir
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Texas da sayiLi Turk war harbi diyorum eLerinizde sayabiLirsiniz
ama kapimiz herkese aciktir sanirim abd weya canada dan arkada$ yok ama herkes geLebiLir ister BursaLi ister aLmanyadan $imdiden ho$geLdiniz ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Bende Almanyadan hepimiz Gurbetciyiz
Bir deniz kabuğu , Bir martı soluğu Bir yakamoz buğusu gibi Yalın hasretim! Ağlatan bir şiir , Huzur veren bir melodi , Korkutan bir yalnızlık gibi YÜREĞİMDESİN!!! Sen hala içimdesin Sen hala bedenim desin Sen nelerdesin SENİ ÖZLEDİM!!! |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
aLmanyanin neresinde? ben 2 ay aLmanyada kaLmi$tim yani en uzun suremdi en kisa sureye geLince 2 gun
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
bende israilden
![]() ![]() Ne halt karıstırıon demeyin 7 yıldır burdayım iş için burdayım
|
|
|
|
|
#10 |
|
oda iyimi$ benim bir kac arkada$im war IsraiLden buraya geLmeden once Tr de kaLmi$Lar Tr deki $ehirLer burdaki $ehirLerden daha iyi biLiyorLar aman dikkat et yahudiLer cok esnaftir
Turkiyenin KayseriLileri wardir ama yahudiLer![]() ![]() onLar dunyanin kayseriLisiLer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| abd, america, amerika, arkada$lar, buyrun, canada, daki, gurbet, gurbetci, kanada, ozlem, turk, turkey, turkiye |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Jazz Air Canada Center'da Toronto'yu Yıktı | SєnттoCαsт | National Basketball Association NBA | 0 | 15-11-07 22:12 |
| Yaprak DÖkümü Dizisnin Dizi Müziği[Buyrun Arkada$lar] | eldarado | Kanal D Dizileri | 1 | 26-05-07 20:48 |
| Sağır Oda Dizi Müzikleri.Buyrun Arkadaşlar.. | eldarado | Kanal D Dizileri | 0 | 05-05-07 17:16 |
| Arkada$Im E$$$ Arkada$Im $ekk Arkada$Im E$$eeekkk ;p~ | Su Perisi | Hayvanlar Alemi | 7 | 19-08-06 10:07 |
| Antartika daki gizem... | Mr. Ercąη | Gizemli Olaylar | 1 | 19-11-05 18:56 |