|
|
|
|||||||
| Gizemli Olaylar Tüm Gizli Gizemli olaylar, gizem ve sırlar dünyası bu bölümümüzde |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Tarih 15 şubart 2005 Bu Gun Benim Doğum Günümdü Sakarya Da Okulda Olduğum Için Evdende Uzaktaydim Sevdiğim Kiz Da Beni Kabul Etmemişti Neyse Dedim Bari Bir Kactane Bira Aliyim Da Kafayi Cekiyim Neyse Aldim Biralari Eve Gittim Sandelyenin Ustunde Sizmişim Bizim Kaldiğimiz Evde Barakaya Benziyordu O Deprem Zamanlarinda Yapmişlar şimdi öğrencilere Kiraya Veriyolar Bizim Barakanin Kapisida Her Zaman Açik Ti Kapi Kilidi Bozuk Tu Sadece Dişardan Kapaniyodu Neyse Ben Içmişim Içmişim Sonra Bi Ara Bi Baktim Kapi Kendiliğinden Açildi Dedim Bizimkiler Yine şaka Yapiyodur Bekledim Biraz O Da Ne Bi Baktim Kimse Yok Dişariya çiktim Baktim Kimse Yok Allah Allah Dedim O Zaman Baya Bi Korkmustum Sonra Bizim Arkadaşlar Geldi Onlar Ikinci öğretimdi Onlar Gelince Onlara Da Anlattim Bu Olayi O Kapinin Nasil Açildiğini Hala Anlayamiyorum???
|
|
|
|
|
#2 |
|
çok garip,eline sağlık
|
|
|
|
#3 |
|
arıza vardır gevşemiştir rahat ol! Rüzgar bazen gevşek kapıları açar alttaki aralıktan eser cam da açıksa ceyran yapar!
ben de pek inanmadım ama olabilir
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
garip
|
|
|
|
#5 |
|
kedidir o kedi
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
menteşeleri yeni mi yalamış tınız
|
|
|
|
|
#9 |
|
biradır o bira
![]()
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| abisi, kapi, nasil, aildi |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Fatih Tekke'ye 'AÇIK KAPI !' | SєnттoCαsт | Trabzonspor ( 1967 ) | 1 | 23-04-07 16:43 |
| viper ve corvette kapişiyorlar | ToTaL_RiSk | Diğer Videolar | 3 | 28-03-07 06:24 |
| Fİl Nasil Avlanir???? Kİm Nasil Avlar Forum SAHİPLERİ Nasil Avlar??? | YaReMCiYa | Geyik & Mizah | 3 | 14-02-07 21:06 |