|
|
|
|||||||
| Asparagas Haberler Yalandan kim ölmüş (: |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Adem'i sokaklarda bali , tiner çekip çekip Hey corc versene borç söylemesine alışmıştık ama bu kadarı oha ! dedirten cinsten
![]() ![]() Üşenmeyip Urfa yoLLarına düşen Adem, kardeşinide alıp beatbox yapıyorlar![]() Tam bir felaketNot : Len Adem çekende sensin demeyin bilgiler elime ulaştı : bir arkadaşınız çekiyormuş ![]() ![]() ![]() Bence açılmalısınız çocuklar Bu teknikle buralarda sürünmeyin ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#2 |
|
yapacam ben sana beatbox
|
|
|
|
#3 |
|
beatbox yapan adem değil kameraman
![]() adem burda çok güzel apachi dansı figürleri sergiliyor ![]() ırgat stayla ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ya ben size ne diyim
ikinci sınıf insan muamelesi yapmaya çalıştığı, Türk Milletinin belki Kurtuluş Savaşı'ndan sonra ilk kez bu denli bir cesaret ve kararlılıkla Avrupa'ya gereken tokadı olmaktır Galatasaray'lılık ![]() ![]() Doğduğum Günden Beri Yanımda ; GöğSümün Sol Yanında |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yapıyor adamlar :S
|
|
|
|
#6 |
|
adem beyazlı olan galiba
![]() ![]() Ne içtin öyle adem ![]() Beyazlının 45 sn'den başlayan o mükkemel dansına bayıldım ![]() ![]()
|
|
|
|
#7 |
|
O kafa olayı bitiriyor
zaten![]()
|
|
|
|
#8 |
|
neden ben ve kardeşim başkası yokmu lan forumda
|
|
|
|
#10 |
|
ya kanka forumun en kink adamı sensin o yüzden bunları da sadece senden bekliyorum ve sende sağolasın beni kırmayıp daaa Urfa'lara gidip yapıyorsun yani
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| ademi, beatbox, kez, yakaladık, yaparken |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Sinka'yı Alem Yaparken Yakaladık (: | Heaven | Asparagas Haberler | 35 | 22-07-10 10:28 |
| Ademi Havvasına Kavuşturun | anıl1111 | Komik Videolar | 1 | 17-12-09 19:36 |
| Yetenek Sizsiniz Türkiye - Serkan Beatbox | Mertist | İlginç Videolar | 2 | 29-11-09 23:23 |
| Beatbox - Felix Zenger | eLectrofLy | Diğer Videolar | 0 | 12-09-09 20:51 |
| Şok Elitce'yi Bu seferde Pedikür Yaparken Yakaladık... | AstraL | Asparagas Haberler | 31 | 26-11-07 14:53 |