|
|
|
|||||||
| Magazin Olayları Yurtiçi ve Yurtdışı Magazin dünyası olayları.. |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
[
Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız
yada giriş yapmanız gerekmektedir ]
'Halk bizi tecavüzcü olarak tanıdı' Dizideki rolünden dolayı tepki almadı ama adı tecavüzcüye çıktı Özel bir televizyon kanalında yayınlanan ‘Fatmagül’ün Suçu Ne’ adlı dizide oynayan Engin Öztürk, önceki akşam aynı dizide birlikte rol aldığı Buğra Gülsoy’la Cihangir’deydi ![]() Engin Öztürk dizideki rolünden dolayı tepki almadığını sadece halkın onu ‘tecavüzcü’ olarak tanıdığını söyledi Çelik, “Bize bir rol verildi biz de oynadık” dedikten sonra taksiye bindi
ASIL OLAN 100 YIL YAŞAMAK DEĞİL 100 YILDA NELER YAPTIĞINDIR UEFA + SUPER CUP + 17 ![]() NEDENSE İŞLER KARKMAKARIŞIK İŞLER KALBİM SEVDİĞİM ÖZLER HANİ VARYA BAZEN ÖZLÜ SÖZLER ONLARI DÜŞÜNÜP DOLU GÖZLER |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Tecavüz denince nedense aklima biri geliyor
![]()
|
|
|
|
#3 |
|
tövbe tövbe
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
ASIL OLAN 100 YIL YAŞAMAK DEĞİL 100 YILDA NELER YAPTIĞINDIR UEFA + SUPER CUP + 17 ![]() NEDENSE İŞLER KARKMAKARIŞIK İŞLER KALBİM SEVDİĞİM ÖZLER HANİ VARYA BAZEN ÖZLÜ SÖZLER ONLARI DÜŞÜNÜP DOLU GÖZLER |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
barocan kim oldugunu söylemiyim
![]()
|
|
|
|
#6 |
|
ne gerek var canım kimse kim
![]() bu işleri fazla kurcalamamak lazım barocan
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
koptum yaa
![]()
|
|
|
|
#8 |
|
len musti emine bile barocan diyo
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
ee o da bizden biri artık barocan
![]() ben çok usta bir tacizci biliyorum ama tecavüzcü kimdi ki ![]() kesin tecavüzle tacizi karıştırdı bu kız
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
mustafadan alistim ben bu barocan ismini oglum olursa adini baris koycam
![]() kimdi kimdi kimdi hehehe ben konustukca baticam bu konu bana patlicak hehehe
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| adımız tecavüzcüye çıktı |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Klavyemizdeki "W" ,"H" , "K" ve "Ğ" tuşları paralı oluyor ! | MadR@x | Komik Fıkralar | 6 | 26-10-09 08:15 |
| (")"(")"(")fareye Bakin Dİrİlerİ BirakmiŞ ÖlÜlere GÖzÜ DİkmİŞ(")"(")"(") | minerva | Komik Resimler | 2 | 08-11-08 14:02 |
| DOWNLOAD Google Earth """""""Pro""""" Orjinal CD Kopyası! .400.00 $.-----full---- | uploader | Program Tanıtımları | 14 | 05-09-08 02:23 |
| DP DTP'ye sert çıktı "Gündüz papaz gece imam" | P€€RL€SS | Siyaset | 0 | 20-02-08 15:45 |