|
|
|
|||||||
| TürkiyeM Ülkemizin & Türkiyemizin doğal güzelliklerini, resimlerle, Sözlerle, Anlatımlarla bu bölümde bulabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Laızm olmuştu toparladım büyük boyutlarda kullanmak isteyenlere hazır olsun
![]() [
Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız
yada giriş yapmanız gerekmektedir ]
[ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]
|
|
|
|
#2 |
|
Şanlı Bayrağımız
![]() ![]() [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] Bunu hem masaüstümde hem de telefonumda kullanmıştım Eyvallah dahi güzel paylaşım
ikinci sınıf insan muamelesi yapmaya çalıştığı, Türk Milletinin belki Kurtuluş Savaşı'ndan sonra ilk kez bu denli bir cesaret ve kararlılıkla Avrupa'ya gereken tokadı olmaktır Galatasaray'lılık ![]() ![]() Doğduğum Günden Beri Yanımda ; GöğSümün Sol Yanında |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
aynen benimde en beğendiğim bayraklarımızdan biridir, nette özellikle arayıp bulduğum bir bayrağımız bu
|
|
|
|
#4 | ||
|
Teşekkürler dahi
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▒▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▒▒▒▓▒▒▒▒▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ Alıntı:
|
|||
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çok güzeL ve yerinde bir payLaşım oLmuş eLLerine sağLık
![]() ama başLığını beğenmedim kusura bakma ![]() ![]()
ஐ◄███▓▒░░ஐ Karamsar JOKER ஐ◄███▓▒░░ஐ hayatta sahip oLduğum en değerLimdesin : kaLbimde! ► ♫ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ ♪ ♫ ♥ ♥ ♥ Türkçe Rap ♥ ♥ ♥ ♥ FALCON BLACK ♥ Matematikte 3 yanLış 1 doğruyu götürüyor, benim tek yanLışım tüm doğruLarımı götürdü >=( """ Bence birisi bu şehri aLıp kLozete atmaLı ve üzerine sifonu çekmeLi """
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Alıntı:
o an aranacak keyword gözüyle bakmıştım, haklısın o kadar iç açıcı bir başlık olamamış
|
|
|
|
#7 |
|
Sagolasin (:
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| bayrak, wallpaper |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Bayrak Sizlar | Cyber_Bios | Yerli Klipler | 4 | 06-04-08 19:03 |
| Sevgililer Günü Wallpaper Paketi - Valentine's Day Wallpaper Pack | Appoximate | Program Tanıtımları | 6 | 11-02-08 23:43 |
| Mehmet Bey’in bayrak direnişi!..Bayrak dikti şikayet edildi!!!!??? | dark_master | Siyaset | 2 | 04-09-07 22:51 |
| Bayrak | Cn. ÖzGüR | Şiirlerimiz | 8 | 15-10-06 14:30 |