MecazeN  

Geri Dön   MecazeN > Mecazen Special > KızLar Club ( Bayanlara Özel )

KızLar Club ( Bayanlara Özel ) Bayanlar Artık bu başlık altında istediklerini paylaşabilirler..

Anket Sonuçlarını Göster: Aldatan bir kadının bir kadın olarak aldatılan kadına karşı sorumluluğu var mıdır ?
Hayır ben aşka önem veririm, diğer kadın beni ilgilendirmez 0 0%
Sorumluluğu var Çünkü aldatılma durumunda ben de olabilirdim 1 100.00%
Banane kocası düşünsün Ben mi düşüneceğim onu 0 0%
Başkasını düşünmem önce insanın kendisine saygısı olmalı 0 0%
Önce kocasını mutlu etmeyi öğrensin 0 0%
Oylayanlar: 1. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri Modları Göster
Eski 30-09-10, 00:00   #1
Tanımlı Aldatan bir kadının bir kadın olarak aldatılan kadına karşı sorumluluğu var mıdır ?

Aldatan bir kadının bir kadın olarak aldatılan kadına karşı sorumluluğu var mıdır ?

Eski 30-09-10, 00:09   #2
Tanımlı Cevap: Aldatan bir kadının bir kadın olarak aldatılan kadına karşı sorumluluğu var mı

Tekerleme gibi olmus

Ich verstehe die Leute nicht

( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] butonu yardımı ile bize bildiriniz )

Osiris ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 30-09-10, 00:13   #3
Tanımlı Cevap: Aldatan bir kadının bir kadın olarak aldatılan kadına karşı sorumluluğu var mı

Degil Sana Öyle Geliyo

Bookmarks

Etiket
aldatan, aldatılan, bir, kadın, kadına, kadının, karşı, müdür, olarak, sorumluluğu, var

Konu Seçenekleri
Modları Göster

Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
Konu Konuyu Açan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bir kadının zekasını asla küçümsemeyin!!! Aldatılan kadının müthiş intikamı! AnubiS Geyik & Mizah 1 21-04-11 08:40
Aldatılan Aldatan Kadar ONURSUZ Olmadığı İçin!!!! delikız-06 Alıntı Çalışmalar 2 29-06-09 21:14
ALdatıLan aLdatan kadar ONURSUZ oLmadığı için! Bγ_Dαпgeг Alıntı Çalışmalar 0 21-05-08 15:01
Aldatan mı haklı aldatılan mı? Pяiиcєѕѕ Aşk Doktorunuz 21 17-08-06 17:40
birinci kadın ikinci kadına karşı FORZA KızLar Club ( Bayanlara Özel ) 0 28-05-06 22:01

Şuan Saat: 00:28

Telif Hakları vBulletin
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.