|
|
|
|||||||
| Soru - Cevap Aklınıza takılan her soruyu sorabilirsiniz.. |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Medya kralında geçtiğimiz haftalarda güzel bir konu vardı alışveriş hastalığıyla ilgili
Çok ta güzel konuydu bence, çünkü günümüzün şirin görünen en popüler hastalıklarından belki de![]() ![]() Nedir bu alışveriş hastalığı ? Bazı insanlar niye sürekli birşeyler alarak kendini mutlu etme yöntemini tercih eder ? Günümüzde sürüyle alışveriş merkezi açılıyor özellikle İstanbul'da yaşayan arkadaşlar bilir, hepsi de bir çok sosyal aktiviteyi, mekanı içinde barındırarak sizce de kimimizi hem aynı yere tıkayıp hem de alışverişe itmiyor mu ? Alalım verelim ekonomiye can verelim de, ne olucak bu işin sonu ![]() ![]() Buyrun cenaze namazına ![]()
ikinci sınıf insan muamelesi yapmaya çalıştığı, Türk Milletinin belki Kurtuluş Savaşı'ndan sonra ilk kez bu denli bir cesaret ve kararlılıkla Avrupa'ya gereken tokadı olmaktır Galatasaray'lılık ![]() ![]() Doğduğum Günden Beri Yanımda ; GöğSümün Sol Yanında |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Kadınların kendilerini mutsuz hissettiklerinde ellerindeki son kuruşa kadar fütursuzca harcayıp belkide hayatları boyunca hiç giymiycekleri sürüyle kıyafeti alıp içlerindeki küçücük sıkıntıyı paranın kaynağına (eş olur baba olur) böğrüne öküz oturmuşcasına hissettirmesine denir
: PAlıntı:
GEL - GiT lerimin sonuna geldim! Yol bitti ve en sonunda; GİT - meyi öğrendim! İçim kanaya kanaya güçlü olmayı, düşe kalka yere sağlam basmayı, yaşanan her şeyi sindirmeyi, kötülükleri kötüleri yok saymayı, devam etmeyi, büyümeyi, başarmayı yani eninde sonunda kendime GEL-meyi öğrendim ![]() |
||
|
|
|
|
|
#3 |
|
A-L-I-Ş
![]() ![]() V-E-R-İ-Ş![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Benim için alış veriş ablamın zorla kulağımdan tutup birşeyler almaya götürmesidir ![]() ![]() x)
|
|
|
|
#4 |
|
dediğinin aynısının sadece abla kısmı farklı
![]() arkadaş zoruyla alışverişe giderim ya da hiç aklımda yokken karşıma çıkan bişeyi almaktır benim için alışveriş
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Aynen ya
![]() ![]() Benim içinde aynen öyle kardeşim (^^,)
|
|
|
|
#6 |
![]() bigün olacak ama günümü sadece alışverişe ayırıcam (mecburen)
|
|
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
Alıntı:
Alıntı:
![]() Konumuz o hastalık derecesinde olanlar zaten dediğin gibi, yoksa ihtiyacı olup ta alışveriş yapana sözümüz meclisten dışarı
ikinci sınıf insan muamelesi yapmaya çalıştığı, Türk Milletinin belki Kurtuluş Savaşı'ndan sonra ilk kez bu denli bir cesaret ve kararlılıkla Avrupa'ya gereken tokadı olmaktır Galatasaray'lılık ![]() ![]() Doğduğum Günden Beri Yanımda ; GöğSümün Sol Yanında |
|||
|
|
|
|
|
#8 |
|
arkadaşın biri asgari ücretle geçinmeye çalışıyordu bi aralar
şimdi 1 teklik alıyor ama hala geçinmeye çalışıyor ![]() neden? diye sordum 'alışveriş be kardeşim ![]() ![]() ![]() ' dedi
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Piyasanın kötü gün dostu öylesi
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Günümüz kadınların vazgeçilmezi
![]() Mağaza mağaza dolaşırlar ve tüm kıyafetleri denemek isterler Daha kötüsü ise bazen alışverişe parasız çıktıkları bile oluyor Hayatta yapmak istediğim şeylerden biri kadına alışverişte eşlik etmek![]() Ama güzel bir tarafıda var hiç kuşkusuz baby'nin dediği gibi para harcayıp stres atıyorlar Stres beynin en büyük düşmanı ve parasal değeri yoktur sırf psikoloji bozuk diye eşime bir sürü para verip alışverişe gönderebilirim Canı sağolsun
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| alışveriş, hastalığı |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Kanyon'da alışveriş keyfi | B@LoNCuK | Magazin Olayları | 0 | 05-11-09 15:36 |
| El ele alışveriş | SterLicyA | Magazin Olayları | 0 | 23-08-09 10:59 |
| Nazlı alışveriş | SterLicyA | Magazin Olayları | 0 | 17-08-09 12:44 |
| Kadınlar ve alışveriş | GreenHeLL | Kişisel Gelişim | 0 | 04-04-09 08:26 |
| Alışveriş poşeti tasarımları | ησχiσυѕgiяL | Hobiler & Meslekler | 3 | 19-03-08 19:43 |