|
|
|
|
#1 |
|
Nasıl yağmur nasıl fırtına, adam bir taksiye el kaldırır, taksi durur
![]() Adam gideceği yeri söyleyince, taksici kızarak "Ohaa orası çok yakın alamam seni" der ve gazlar gider![]() Adam çok bozulur ama sonra bir şekilde evine gitmeyi başarır![]() Ertesi gün şans eseri bir bakar ki, dün geceki taksici, evinin önündeki taksi durağındadır ve üçüncü sıradadır![]() Hemen plan yapar ve ilk taksi söförüne yanaşır:- Ataköy'e kaça götürürsün ? - 5 milyon - Sana 20 milyon veririm ama bir kere verirsin ![]() - Hadi be sapık mısın, defol ![]() Adam bu cevabı alınca ikinci sıradaki taksiye yanaşır- Ataköye kaça götürürsün ? - 5 milyon - Sana 20 milyon veririm ama bana bir kere verirsin - Vay sapıkkk vayy defol sıra üçüncü taksiciye yani bizim taksiciye gelmistir ![]() Adam yanaşır:- Ataköy'e kaça götürürsün ? - 5 milyon - Peki sana 20 milyon veririm ama bir sartım var - Nedir ? - Giderken diğer taksicilere el sallıyacaksın - Ayıbettin abi tabii ![]() ![]()
ikinci sınıf insan muamelesi yapmaya çalıştığı, Türk Milletinin belki Kurtuluş Savaşı'ndan sonra ilk kez bu denli bir cesaret ve kararlılıkla Avrupa'ya gereken tokadı olmaktır Galatasaray'lılık ![]() ![]() Doğduğum Günden Beri Yanımda ; GöğSümün Sol Yanında |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
hahaha adam çok kindarmış yazık olmuş taksiciye
GEL - GiT lerimin sonuna geldim! Yol bitti ve en sonunda; GİT - meyi öğrendim! İçim kanaya kanaya güçlü olmayı, düşe kalka yere sağlam basmayı, yaşanan her şeyi sindirmeyi, kötülükleri kötüleri yok saymayı, devam etmeyi, büyümeyi, başarmayı yani eninde sonunda kendime GEL-meyi öğrendim ![]() Konu baby_-_- tarafından (20-05-10 Saat 16:26 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
puhahaha
d
|
|
|
|
#4 |
|
güzelde az daha büyük yazsan çok zor oluyo okuması
|
|
|
|
#5 |
|
Aboo
Gettü Rezulluk Hakta Etmis Taksici Bir Yerde
|
|
|
|
|
#6 |
|
haketmiş taksici
saol
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| ama, bir, var, Şartım |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Size Ak Parti Demem İçin Bir Şartım Var | Cyber_Bios | Siyaset | 0 | 08-06-09 16:47 |