|
|
|
|||||||
| Geyik & Mizah Ilginizi çeken ve baskalarinin ilgisini çekecegini düsündügünüz Tüm geyikler, Mizahlar Bu bölümde Artik |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Levent Yüksel "Benzedim bak kız Mecnun'a" Doğrusu: "Benzedim bahtsız Mecnun'a" Pamela Spence "İstanbul seni kaybetmiş / İnançlı günler vaat etmiş" Doğrusu: "İstanbul seni kaybetmiş / İlaçlayıp berbat etmiş" Tarkan "Sen üzüm ye gülüm, incir ye" ( Tabi iyi gelir üzüm ve incir ) Doğrusu: "Sen üzülme gülüm, incinme" Son günlerin en yanlış anlaşılan şarkılarından biri ise Hepsi grubunun "Aşk Sakızı" Şarkının "Aşk sakızı mısın?" kısmı uydur uydur bin bir şekilde söylenebiliyor ![]() "Aşksa, kızı mısın?", "Aşkım hazır mısın?", "Aşkım kısır mısın?", "Ahçı kızı mısın?" ![]() ![]() (Yok abi benim babam emekli )Orjinal: Yok ben almam alanada mani olmam ( Gökhan Özen ) Karıştırılan : Yok ben olmam Adanada vali olmam Doğrusu: Yemenimde hare var Karıştırılan: Yemeğimde fare var Bir zamanlar Ferdi Tayfur'un söylediği Yaktı Beni şarkısında: Doğrusu: Sarılıp öptü beni etmişti aşk yemini Karıştırılan: Et pişti aç diye beni ( Şarkıyı dinlerken çok acıkmış olmalı ) ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ask sakizina ne hala getirmisler ya
Askim kisir misin koptum ya ![]()
|
|
|
|
#3 |
|
Orjinal: Yok ben almam alanada mani olmam ( Gökhan Özen )
Karıştırılan : Yok ben olmam Adanada vali olmam bu güzelmiş ![]()
|
|
|
|
#4 |
|
Bi de Ferda Anıl Yarkın - Zorlama Güzelim şarkısında geçen
"Kiminle gittiysen onla kal bunaldım hatta he portakal " vardı Onun üstüne tanımam ben de Doğrusu "Bunaldım hatta hep orda kal" tabi ((:
ikinci sınıf insan muamelesi yapmaya çalıştığı, Türk Milletinin belki Kurtuluş Savaşı'ndan sonra ilk kez bu denli bir cesaret ve kararlılıkla Avrupa'ya gereken tokadı olmaktır Galatasaray'lılık ![]() ![]() Doğduğum Günden Beri Yanımda ; GöğSümün Sol Yanında |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
ahaha orjinal bi konu olmuş güzel tespitler
sağolasın (:
|
|
|
|
#6 |
|
ha ha ha cok komik
|
|
|
|
#7 |
|
yemeğimde fare var
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#8 |
|
Gel gel gelsene beni öpsene mi övsene mi? Hadise'nin evlenmeliyiz şarkısında hala bilmiyorum,hangisi öp mü öv mü?
Ben öp diyorum
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Alıntı:
ikinci sınıf insan muamelesi yapmaya çalıştığı, Türk Milletinin belki Kurtuluş Savaşı'ndan sonra ilk kez bu denli bir cesaret ve kararlılıkla Avrupa'ya gereken tokadı olmaktır Galatasaray'lılık ![]() ![]() Doğduğum Günden Beri Yanımda ; GöğSümün Sol Yanında |
||
|
|
|
|
|
#10 |
|
Doğrusu: Yemenimde hare var Karıştırılan: Yemeğimde fare var çok manyak ya (: serdar ortaç şarkılarında çok oluyo mesela bizim bi arkadaş*şimdi sensiz cehenemde yaşlanacağm yerine *şimdi sensiz cehennemde haşlanacağm der hep :p
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| anlamayınca, sözleri, uydurulan, şarkı |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| 4x4 şarkı sözleri | melihendrix | Yerli Şarkı Sözleri | 9 | 01-12-09 12:53 |
| Muhabbet - Şarkı Sözleri | Osiris | Yabancı Şarkı Sözleri | 31 | 29-11-09 15:40 |
| No.1 Şarkı SözLeri | DaRk Baby | Yerli Şarkı Sözleri | 5 | 20-12-08 21:37 |
| 110 Şarkı Sözleri | h@cker | Yerli Şarkı Sözleri | 0 | 12-02-08 18:57 |
| CEZA Şarkı Sözleri | anıl1111 | Yerli Şarkı Sözleri | 18 | 02-03-07 23:54 |