|
|
|
|||||||
| Geyik & Mizah Ilginizi çeken ve baskalarinin ilgisini çekecegini düsündügünüz Tüm geyikler, Mizahlar Bu bölümde Artik |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Adamın biri elinde büyük bir bıçakla camiye dalar ve yüksek sesle Cami Cemaatine sorar
![]() Aranızda müslüman olan var mı ? korkudan kimse bişey diyemez Bir müddet sonra yaşlı bir adam ayağa kalkar ve " ben müslümanım" der ![]() Bıçaklı adamla yaşlı adam camiden çıkarlar Adam dışarıda ki inek sürüsünü gösterip "Amca, şunları kurban edicem de ben beceremem yardım eder misin! ?" der ![]() Yaşlı adam bayağı bir hayvanı kestikten sonra " ben yoruldum , artıkbaşka birini bul "der ![]() ![]() ![]() ![]() Adam bu sefer kanlı bıçakla yine camiye girer ve cemaate yüksek sesle tekrar sorar, Aranızda başka müslüman var mı , çabuk yanıma gelsin ? Az önceki gidenyaşlı adamı doğradığını düşünen cemaat çok korkar ve herkes aynı anda imama bakar, imam; "ulan ne bana bakıp duruyorsunuz , iki rekat namaz kıldırdık diyemüslüman mı olduk yani " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
zuhaha
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
koptum la gece gece
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#5 |
|
imam efendii sensinn
![]() ![]()
ikinci sınıf insan muamelesi yapmaya çalıştığı, Türk Milletinin belki Kurtuluş Savaşı'ndan sonra ilk kez bu denli bir cesaret ve kararlılıkla Avrupa'ya gereken tokadı olmaktır Galatasaray'lılık ![]() ![]() Doğduğum Günden Beri Yanımda ; GöğSümün Sol Yanında |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
çok komiq
![]() ![]() ![]()
▬▬▬▬ yine sıçrayarak uyandım uykumdan, ağlayasıya özlemiştim seni, bir özlemki birikmişti gözkapaklarımda, dokunsalar ağlayacaktım inan, neye yarar gökyüzünde güneş, Sen yokken yanımda [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] Çözümün bir parçası değilsen, Sorunun bir parçasısındır !
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
eyvallah
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
hhahahaha
|
|
|
|
#9 |
|
zuhahauhahahahuahuahuah qweqwe
|
|
|
|
#10 | ||
|
zuhahha
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▒▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▒▒▒▓▒▒▒▒▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ Alıntı:
|
|||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| aranızda, müslüman, olan, varmı |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Medusayı Görmeyen varmı aranızda...? | ΜaDŋєss | Çeşitli Resimler | 16 | 08-02-08 16:00 |
| Arkadaşlar Aşık Olupta Acı Çekmeyen Varmı Aranızda??? | doktorbune | Muhabbet Meydanı | 26 | 20-01-08 17:44 |
| Beyler aranızda hamachi üzerinden Cod 1(Call Of Duty) oynayan varmı | lampard_gs | Online Oyunlar | 0 | 21-01-07 21:04 |