|
|
|
|||||||
| Aşk Meşk, Sevgi, Love Aşkın Adı Bu bölümde... En Güzel aşk şiirleri, Ayırlıkların Mutsuzların Aşk doktoru ve Hayatın içinden yaşanmış Olan Aşk Mektupları Bu bölümümüzde |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Aşka Ağlıyorum
![]() ![]() ![]() Kendine kanıyor kalp dediğin ve ben bir akşam vakti, aşka ağlıyorum
Her sorgudan suçlu çıkan ve hep bedel ödettirilen aşka ağlıyorum![]() Aşka Ağlıyorum ![]() ![]() ![]() Ne zaman birileri eline bir bıçak geçirse, önce aşka vurur Kan kaybeder düş saatlerinde aşk ve yine hesabı ona sorulur![]() Hangi vakit adını ansam, etrafımı alevler sarar Kimi öfkeli gözlerle bakar yüzüme çünkü aşktır suçlusu kendi kalbini idaresizce savurmanın ya da öyle zannedilir![]() Yaşını kabuğunda gizleyen ağaç gibidir aşk, kaç yüzyılın izini taşır halkalarında Kimler gelip geçmiştir yanından, kimler öpmüştür eteğini bilinmez![]() Dünya döndükçe biz değişiriz Biz değiştikçe ayın yüzü gibi değişir bize bakan yüzü de aşkın Kendi kirliliğimizi boş veririz, nasıl kıydığımızı bilmeden aşkın yüreğini, kalbimizin kılıcını onunla bileriz![]() Yüzümüzü bıraktığımız yabancı yatak odalarının aynalarında, bizi soyan aşkın kendiymiş gibi, çıplaklığımızı onunla örtmeye uğraşırız Oysa kendi gözlerimize bakmaktan aciziz ama her sevişmenin huysuz sabahını aşka keseriz![]() Biz insanız ya, o yüzden mi bu kadar kalleşiz? Kendi vurduklarımızı saymayız, vurgun yediklerimizi hesaba geçeriz ![]() Bir pazarlıktır bizim için yaşam, ne kadar verirlerse, o kadarını iade ederiz Gereksizce harcanmış, yanlış kalplere giden onca duyguyu, dönüp şöyle bir bakarak aklımızla çözmeyiz![]() Biz Adem oğluyuz ya, Adem bile utanırdı halimizi görse! Bunca karmaşanın ortasında durup, böyle hoyratça harcadığımız için aşkı, belki de yüzümüze bir tokat savururdu ![]() Kimsesiziz, kalabalık gibi dursak da; hepimiz tekiz O yüzden her gün biraz daha bencil, biraz daha sevgisiz, biraz daha hırçın oluyoruz Yalnızlığımız vuruyor yüzümüze, o yüzden böyle edepsiziz![]() Kendine kanıyor aşk bir akşam vakti Umutlarını kaybetmek üzere ve ben ona ağlıyorum Gözyaşımın sebebi ne gidenler, ne dönmek istemeyenler; ben aşkın kendine ağlıyorum…Candan Ünal
|
|
|
|
|
#2 |
|
[ı]güzel sağol[/ı]
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| ağlıyorum, aşka |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Ağlıyorum | egoist_girl | Aşk Şiirleri | 0 | 06-05-09 21:31 |
| Ağlıyorum..! | gosd3.m | Aşk Şiirleri | 1 | 23-02-09 10:33 |
| ßu Gece Son Defa Ağlıyorum..!! | Kayıp Kız | Resimli Şiirler | 13 | 29-09-07 18:30 |
| Aşka Bakın AŞka Zuhaaaaaaa:):):) vede Şiireeeee | İmparator | Komik Resimler | 18 | 05-02-07 22:40 |
| Ve Yatağımda Ağlıyorum | shadowman82 | Aşk Şiirleri | 1 | 13-11-06 10:53 |