|
|
|
|||||||
| Fest Olaylar Sevincinizi, mutluluğunuzu, özel gününüzü, onu bunu şunu hatta Aşk hayatınızı paylaşın. Sevincinize ortak olalım. Buradaki kutlama sebebimiz dün geceden sonra haber alamadığımız diş fırçamıza kavuşmamız dahi olabilir :)) |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Evet arkadaşlar geldik bir asker daha uğurlamaya
![]() ![]() Bugün başvurumu yaptım kaçak olduğumdan dolayı direk olarak nereye nezamn gideceğimi öğrendim ![]() ![]() ![]() Ankara-Mamak K K KLIĞI Muv Özelliği![]() ![]() Ayın 24 dünde yani bu çarşamba gecesi kısmet olursa yolucuğum herkes hakkını helal etsin diyorum kendinize dikkat edin arkadaşlar ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#2 |
|
çekirgem
![]() Allah hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin İnşallah yolu açık olsun
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ohh hayirli teskereler kocum vatani görevin gör nede ola bizde yaptik
Bir deniz kabuğu , Bir martı soluğu Bir yakamoz buğusu gibi Yalın hasretim! Ağlatan bir şiir , Huzur veren bir melodi , Korkutan bir yalnızlık gibi YÜREĞİMDESİN!!! Sen hala içimdesin Sen hala bedenim desin Sen nelerdesin SENİ ÖZLEDİM!!! |
|
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
Alıntı:
ustam senin eğitiminle sağlam durucam orda ![]() Alıntı:
|
|
|
|
#5 |
|
sende sagol insallah senin adin cok iyi gecer ve dilerim bir an önce yine sag salim ailene kavusursun
Bir deniz kabuğu , Bir martı soluğu Bir yakamoz buğusu gibi Yalın hasretim! Ağlatan bir şiir , Huzur veren bir melodi , Korkutan bir yalnızlık gibi YÜREĞİMDESİN!!! Sen hala içimdesin Sen hala bedenim desin Sen nelerdesin SENİ ÖZLEDİM!!! |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
En Büyük Asker Bizim Asker
![]() Allah hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin Insallah simdiden hayirli teskereler ![]() carsi iznine ciktikca burayada bekleriz ![]()
|
|
|
|
|
#7 |
|
canım çok dikkat et kendine su gibi git su gibi gel =)
|
|
|
|
|
#8 |
|
Vatan sağolsun
![]() Hayırlı teskereler
Ne yaparsan yap, aklın hep seçemediğinde kalır, Ve olmasını istediğin birşey ancak ondan vazgeçince gerçekleşir! ( Paulo Coelho ) ![]() ( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki butonu yardımı ile bize bildiriniz![]() ) |
|
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
dostum hayırlı tezkereler abimde ankarada güvercinlikte askerlik yapıyor
özlicez seni
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▒▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▒▒▒▓▒▒▒▒▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ Alıntı:
|
|||
|
|
|
|
|
#10 |
|
hayırlı teskereler kardeşim, Allah yardımcın olsun
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| asker, yolcu |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Minibüsçülerin yolcu alma kavgasında 1 yolcu yaralandı | Abdlmelkk | Yurtiçi Olaylar | 0 | 26-07-09 16:04 |
| Yolcu | KaraMurat | Beşiktaş ( 1903 ) | 0 | 17-05-09 12:59 |
| Ağrı'da Çatışma: 1 Asker Şehit Oldu, 5 Asker Yaralandı | SєnттoCαsт | Yurtiçi Olaylar | 0 | 20-11-08 01:11 |
| Yolcu | m_kaplan18 | Amatör Şiirler | 2 | 23-09-08 10:11 |
| Dur Yolcu | LeBron23 | Çeşitli Resimler | 15 | 23-04-07 18:57 |