|
|
|
|||||||
| İtiraf ve Anılarınız Ne kadar cesaretlisiniz ? Özel sırlarınızı bizimle paylaşabilecek kadar mı ? Askerlik anılarınız dahil tüm anılarımız, tüm özelliği ile bu bölümümüzde |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Amasya cavus talimgahta 3 gun kaldım
orda analtmıstı astsubay, Olum yalanında bir sınırı var diye öğüt etti Çavus talimgahta askerlik yapan bri askerin mektubu Anne bab her sey iyi ben iyiyim,komutanlarım cok iyi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() falan filan hersey guzelde baba bişeyde cok zor geliyor Helikopterden helikoptere atlarken şarjör değiştirmesi bi onda zorlanıyom gerisi okadarda zor değil
|
|
|
|
|
#2 |
|
bende amasya yada 12
alayda askerlik yapmıştım ve bu muhabeti duymuştum paylaşım için tşk ler![]()
|
|
|
|
#3 |
|
bende amsaya merzifonluyum duymustum bende
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
evt herkez yalan söyler cnm:d
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
hadı canım sende
|
|
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
Wayyyyy Sitemizde Amasya Da AskerLik Yapanda war:p BİZDE Amasya Lıyız
|||
|
|
|
|
|
#8 |
Amasyalıyız
TÜRK MİLLETİ ASİLDİR ![]() ![]() SOYKIRIM YAPMAZ![]() ![]() ![]() ![]() KURTLAR VADİSİ KAPANMAMALI HÜKÜMET YAPTIĞI HATALARINI GÖRMEKTEN UTANDI GALİBA ![]() ![]() ![]() ![]() :( HEPİMİZ MEHMETÇİĞİZ BİR ERMENİ ÖLDÜ ONBİNLER YÜRÜDÜ HER YIL ONBİNLERCE ŞEHİT VERİYORUZ HANGİNİZ YÜRÜDÜNÜZ ? |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
harbiden saglam yalan sıkmıs
![]()
|
|
|
|
#10 |
|
ben su anda askerim cavuş talimgahında yaptım acemiliği sivas temeltepede - 45 i gördüm vehelikopterden helikoptere atlamak günlük işti biz havanı seride atıyoduk ne var bunda
yersen hahah
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| asker, askerin, büyük, yalanı |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| En Büyük Yalanı Kim Söyleyecek??? | тιкι ® | Forum Oyunları Arşiv(Depo) | 4 | 04-09-07 14:18 |
| Beş Büyük Aşk Yalanı!!! | gurbetkuşu | Aşk Meşk, Sevgi, Love | 0 | 13-06-07 10:48 |
| Yanal yalanı!!! | ℓємαgяυ | Galatasaray ( 1905 ) | 0 | 26-01-07 07:38 |
| 5 büyük aşk yalanı | evanes | Geyik & Mizah | 0 | 17-09-06 10:22 |