MecazeN  

Geri Dön   MecazeN > Güncel Olaylar > Yurtiçi Olaylar

Yurtiçi Olaylar Türkiye gündeminde ki konular...

Konu Seçenekleri Modları Göster
Eski 25-09-07, 19:41   #1
Icon13 Atatürk tabelayla kapatıldı!

Atatürk'e saygısızlık Ata'nın resminin üzerini tabelayla kapattı
Hatay'ın İskenderun ilçesinde bir ilköğretim okulunun tabelasının bahçe duvarındaki Atatürk resminin üzerine asılması tepkiye neden oldu Okul müdürünün açığa alındığı bildirildi

Sakarya Mahallesi'ndeki Yunus Emre İlköğretim Okulunun 15 metre uzunluğundaki bahçe duvarının dışına, geçen yıl okulun resim öğretmeni Mehmet Yücel ile öğrenciler tarafından yağlı boya ile Kurtuluş Savaşı'nın anlatıldığı figürler çizildi

Cepheye mermi taşıyan köylü kadınlar ile askerlerin geniş yer tuttuğu resmin en sağında, Büyük Önder Atatürk'ün Sakarya cephesinde çekilen bağdaş kurmuş, dürbünle cepheyi izleyen resmine yer verildi

Okul tarafından yaptırılan okulun isminin yer aldığı tabela ise Atatürk'ün başını ve Türk bayrağını kapatacak şekilde bu resmin üzerine monte edildi

Durumun bildirilmesi üzerine Milli Eğitim Müdürü Hasan Yiğit ile okula giden Kaymakam Cengiz Horozoğlu, yapılan yanlışın kabul edilemez olduğunu belirterek, tabelayı indirtti

Horozoğlu, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını, Okul Müdürü Murat Şahin'in açığa alındığını bildirdi

Kaynak:

Yavaş yavaş bu tür olayları görmeye başladık

GreenHeLL ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 25-09-07, 19:43   #2
Tanımlı

Alıntı:
GreenHeLL´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

Yavaş yavaş bu tür olayları görmeye başladık
akpnin yüzünden:p:p:p:p:p:p:p

[ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]
BUЯΛK ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 25-09-07, 20:15   #3
Tanımlı

atatürk e niye saldırırlar ki ??:(tamam sevmeyebilirler, kabullenmek istemeyebilirler, eleştirebilirler de ama saldıramazlar saldırırlarsa boylarının ölçüsünü alırlarçünkü türkiyenin her tarafında atatürk ü çok seven insanlar varher zaman atatürk ü korurlar ve savunurlarnitekim bu olayda da öyle oldu atatürk ü seven bir yurttaşımız atatürk ün resminin üzerindeki tabelayı duvardan söktürüp yan taraftaki duvara monte ettirdi ve olay tatlıya bağlandı bu kadar basitmiş aslında bu olayda da görüyoruz ki toplumun huzurunu bozmak isteyenler atatürk e düşman kimselerdir
[ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]
resimler hürriyet gazetesinden
gencay ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 26-09-07, 01:45   #4
Tanımlı

Atatürkün resminide geçtim, Tabela son konulan yerde daha güzel durmuş bence ne gerek duyuyorlarsa böyle şeylere Haber için teşekkürler

P€€RL€SS ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 26-09-07, 12:54   #5
Tanımlı

direkk idam edilmelii

Köylü Milletin Efendisidir
Mustafa Kemal ATATÜRK
тιкι ® ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 27-09-07, 22:41   #6
Tanımlı

Mustafa Mutlu köşe yazısında şu soruya yer vermiş ilginç buldum

İskenderundaki Yunus Emre İlköğretim Okulu'nun Müdürü, okulun tabelasını Atatürk resminin üzerine astırınca, halkın tepkisini çekmiş ve açığa alınmış Acaba hangi ilçeye Milli Eğitim Müdürü olarak atanacak dersiniz?

Söz konusu olan şey okul müdürüyken böyle bir eylem sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü bile olabilir

Eski 28-09-07, 08:02   #7
Tanımlı

teşekkür ederim,
Eski 28-09-07, 08:09   #8
Tanımlı

garip olaylar bunlar bu şekilde hiç biyere varamazlar onu bilmiyolar işte

Ne BİR NEFES eksik Ne bir NEFES fazla
zeetuu ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 28-09-07, 17:50   #9
Tanımlı

Alıntı:
zeetuu´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
garip olaylar bunlar bu şekilde hiç biyere varamazlar onu bilmiyolar işte

:ok::ok::ok::ok::ok::ok::ok::ok::ok::ok::ok::ok::o k::ok::ok::ok:

Eski 28-09-07, 17:53   #10
Tanımlı

Alıntı:
≤ BUЯΛK ≥´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
akpnin yüzünden:p:p:p:p:p:p:p

şiddtle katılıyorum eger Akp olmsaaydı sımdı bu olayları yasamayacaktık

akp ve yandaslarını taraftarlarını hiç sevmiyorum sevmicemde

adamlar çalışmak için namaz kılamayı zorunlu kıldı dınde zorlama olurmu aaahhh ATATÜRK üm yaşasaydı

bunu yapanların annelerıyle bır yakın temasa girseydi keşke :(

eğer evlilik yolunda bir adım atmaya karar vermişseniz hayatınızı birleştireceğiniz doğru kişiyi bulmuşsunuz demektir ve geriye kalan ayrıntıların bir önemi yoktur

Konu Garfican tarafından (28-09-07 Saat 18:14 ) de değiştirilmiştir.
Garfican ist offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiket
atatrk iskenderun sabotaj

Konu Seçenekleri
Modları Göster

Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
Konu Konuyu Açan Forum Cevaplar Son Mesaj
O hastane kapatıldı../17,04,08 kimyagerfir Yurtiçi Olaylar 4 19-04-08 15:24
Liverpool Havaalanı kapatıldı |1.7.2007| Sanchez Yurtdışı Olaylar 0 01-07-07 16:59
Transfer konusu kapatıldı! hassler Galatasaray ( 1905 ) 0 08-10-06 14:32
Terör örgütünün sitesi kapatıldı «XpLod» Yurtiçi Olaylar 1 28-08-06 17:52

Şuan Saat: 10:42

Telif Hakları vBulletin
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.