|
|
|
|||||||
| Soru - Cevap Aklınıza takılan her soruyu sorabilirsiniz.. |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Sorumuz gayet açık ve kolay arkadaşlar BABA denilince aklınıza gelen ilk şey nedir ? Ben bunun için destanlar yazarım ama sizlerin cevaplarınızı merak ediyorum
Millet Klavye Delikanlısı Olmuş Ahkam Kesiyo Geç kaLmışlığımın öfkesi Yaptığım her hatanın sebebi Gördüğüm renkLerin en güzeLisin biLiyorum Çıkar béni bu karanLıktan Yitip gidiyorum [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] ( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki butonu yardımı ile bize bildiriniz![]() ) |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
baba denilince aklıma canımızden kanımızdan kopan bir kişi geliyor aklıma
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
herşey
![]() ![]() tarifi yok bunun![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| aklınıza, baba, denilince, gelen, nedir, ylk, şey |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Gözlerinizi Kapattığınızda Aklınıza Gelen İlk Şey ? | Osiris | Forum Oyunları | 74 | 25-07-11 00:46 |
| Aşk Deyince Aklınıza İlk Gelen Şey? | kırmızılı | Anketler | 0 | 11-11-08 19:41 |
| AkLınıza geLen geLmeyen her böLümün botu burada ..!! | God's Bullet | Counter-Strike | 6 | 11-01-08 18:44 |
| Çağrı$ım Oyunu [ Aklınıza Gelen Şeyi Yazın ] | FATRIX | Forum Oyunları Arşiv(Depo) | 2 | 16-09-07 19:51 |
| Sadece ßakın İlk Aklınıza GeLen Ne Yurdum İnsanı | s@violadays | Çeşitli Resimler | 4 | 26-05-07 16:36 |