|
|
|
|||||||
| İlginç Videolar En ilginç videolar, ilginç gösterimler sunumlar bu bölümde |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
ikinci sınıf insan muamelesi yapmaya çalıştığı, Türk Milletinin belki Kurtuluş Savaşı'ndan sonra ilk kez bu denli bir cesaret ve kararlılıkla Avrupa'ya gereken tokadı olmaktır Galatasaray'lılık ![]() ![]() Doğduğum Günden Beri Yanımda ; GöğSümün Sol Yanında |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
süper ya helal olsun valla
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kop Kop
![]()
|
|
|
|
#4 |
|
çocuk yetenekli güzel çalıyo
|
|
|
|
#5 |
|
hellal olsun
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
crayzı ya bu
|
|
|
|
#7 |
|
harika çalıyo
saol |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
hadisesiz sarmıyo
▬▬▬▬ yine sıçrayarak uyandım uykumdan, ağlayasıya özlemiştim seni, bir özlemki birikmişti gözkapaklarımda, dokunsalar ağlayacaktım inan, neye yarar gökyüzünde güneş, Sen yokken yanımda [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] Çözümün bir parçası değilsen, Sorunun bir parçasısındır !
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
güzelllllll
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| bağlama, düm tek tek, ile |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Klavyemizdeki "W" ,"H" , "K" ve "Ğ" tuşları paralı oluyor ! | MadR@x | Komik Fıkralar | 6 | 26-10-09 08:15 |
| (")"(")"(")fareye Bakin Dİrİlerİ BirakmiŞ ÖlÜlere GÖzÜ DİkmİŞ(")"(")"(") | minerva | Komik Resimler | 2 | 08-11-08 14:02 |
| DOWNLOAD Google Earth """""""Pro""""" Orjinal CD Kopyası! .400.00 $.-----full---- | uploader | Program Tanıtımları | 14 | 05-09-08 02:23 |