|
|
|
|||||||
| İtiraf ve Anılarınız Ne kadar cesaretlisiniz ? Özel sırlarınızı bizimle paylaşabilecek kadar mı ? Askerlik anılarınız dahil tüm anılarımız, tüm özelliği ile bu bölümümüzde |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Arkadaşlar başımdan geçen bi olayı anlatıcam belki size komik gelmeyebilir ama ben çok güldüm ![]() çalıştığım yerdeki hüseyin isimli arkadaşım,ben ve turist bi çocukla geçen diyaloglar ![]() turist : hı ben : hı welcome turist : what's this ( sütlaç'ı gösterir ) ben : rıce puding ( bu arada ben tatlıcıda çalışıyorum) turist : ok one pleaseben : ok ![]() O sırada hüseyin isimli arkadaşım lafa girerek bana sorar ![]() hüseyin : Ya bu çocuğa nereli olduğunu nasıl sorcam ? ben : where are you from dersen sana söyler ![]() ![]() Hüseyin : (çocuğa dönerek) where are you from? turist : America ve işte beni koparan an hüseyin : Hmmm NERESİNDEN
![]() turist :@@@@@ ben : ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Hüseyin arkadası cok takdir ettim
![]() Yola devam hüso ![]()
|
|
|
|
|
#3 |
|
tuttum ben bu Hüseyini helal olsun
![]()
|
|
|
|
#4 |
|
hehehe
|
|
|
|
|
#5 |
gzlmiş
|
|
|
|
#6 |
|
Hüseyine de çağır foruma
|
|
|
|
|
#7 |
|
böyle bir diyalog ogün showtv haberlerinde antalyayı görüntüleyen bir spikerle turist arasında yaşanmıştı oda çok komikti bilmiyorum izlediniz mi?
paylaşım için sağol ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() gzldi
Hiç dağılmayacak zannedilen bir bütünün ansızın darmadağın olmasının mantığa gelir bir nedeni yoksa,bu sadece kusurlu yaratılımış olmakla izah edilebiliyordu Bilerek ve isteyerek Onu yaratana rakip sıfatıyla araya girme hakkını versin ve ki kulları onu bırakıp da aşka tapmasın diye Aşkı ve dahi onu kalbinde taşıyacak olanların tümünü yaratan kuşku yok ki;aşıklar,gerçek aşkın mahiyetini ve kaynağını önünden bulutlar çekilen dolunay gibi fark etsinler diye,birbirlerine bitimsiz bir aşkla bağlanmasınlar diye,aşkı bitimli kılmıştı " |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
süpermiş
![]()
|
|
|
|
#10 | |
|
Alıntı:
![]() isteyeni hüseyinle tanıştırabilirim ![]() bana ulaşabilirsiiniz ![]()
|
||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| başımdan, bir, fıkra, gecen, gibi, olay |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Başımdan Geçen Çok Komik Bir Anım | Scαrfαcє | İtiraf ve Anılarınız | 23 | 08-06-09 07:44 |
| çok pis korktum başımdan geçen bi olay | heavy_metal | Gizemli Olaylar | 4 | 03-06-08 10:41 |
| sizlere başımdan geçen bi olayı anlatmak istiorum... | yk_1905 | Geyik & Mizah | 2 | 26-09-07 09:47 |
| Rize'de fıkra gibi olay! | «XpLod» | Yurtiçi Olaylar | 2 | 30-11-06 19:09 |
| Mardin'de fıkra gibi olay | <Selo> | Yurtiçi Olaylar | 0 | 29-01-06 15:43 |