|
|
|
|||||||
| Geyik & Mizah Ilginizi çeken ve baskalarinin ilgisini çekecegini düsündügünüz Tüm geyikler, Mizahlar Bu bölümde Artik |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Bayan "Harbi Kız"
Şunları Söyler : "Ahh boks maçına bilet mi aldın! Harikasın beee!!!" Halk Dilinde İsimleri : Delikanlı Kız, Bacı Avantajları : Kafa dengi, eğlenceli Dezavantajları : Bu tipler genellikle erkek gibi yapılı güçlü kuvvetli olurlar Kafasını bozarsanız, hakkınızda pek hayırlı olmaz![]() ![]() Bayan "Cıyak Cıyak" Şunları Söyler : "Seni serseeeeeeem!!!! Gel burayaaa!!! Çabuk söyle bu saate kadar nerdeydiiiiiinnnnnnnn?" Halk Dilinde İsimleri : Cadaloz, Baş belası Avantajları : Kendince size ilgi gösteriyor işte daha ne ![]() ![]() Dezavantajları : Sürekli kafanıza bir şeyler fırlatır, uçan tekme savurur ![]() ![]() Bayan "Mızmız"Şunları Söyler : "Aaah başım ![]() ayağım![]() ayyy mideme ağrı saplandı " Halk Dilinde İsimleri : Mıymıntı, Uyuntu, Karın ağrısı Avantajları : Sayesinde anatomi ve tıp bilginiz gelişir Dezavantajları : Bulaşıcıdır! Bayan 'Patron' Şunları Söyler : "Çabuk kalk!! O kravat olmamış çıkar başka bir tane tak!! Saçlarını biraz kestir!! Git para kazan!" Halk Dilinde İsimleri : Çokbilmiş, Müdire Hanım, Diktatör, Terminatör! Avantajları : Çoğunlukla doğruları söyler Dezavantajları : Yahu doğruları söylese ne oluuuuur, söylemese ne oluuur ![]() ![]() Bayan "Kararsız" Şunları Söyler : "Ay ben ne yapsam ![]() İşten ayrılsam mı![]() Evi değiştirsem![]() Saç rengimi değiştirsem![]() Yoksa böyle iyi mi![]() Ayyy ya daha kötü olursa![]() ![]() " Halk Dilinde İsimleri : Bayan Panik, Bayan Kriz Avantajları : Kolay ikna edilir, kolay sakinleştirilir Dezavantajları: 2 dakika sonra herşey yeniden başlar |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
güzelmiş
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
bunun dewamı da wardı itiraf ediorum ben mixim yani karışıım her an naaapcaım beelli olmaz
Çok sima tanidim, ima aldim yüzleri aklima kazidim, adi anildiginda iste dostum dedim, adim anildiginda tanimam dedi takti maskesini yüzünü çevirdi ve sildi kalici tüm izleri, Simdilerde gözümün içine bakan herkes çikar pesinde takma ifadeler ardina gizlenmis tüm fesatlar, hesaplar egoist sevgilerinde sakli Bir zaman selamladi bu adami ve adam unutmadi ![]() ![]() ağLamak istiorum hıçkırarak ama YOK oLmaz GüçLü duRmam Lazım gözyaşLarımı içerek güçLenenLer war!!!! |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
cok gzlmişş
![]() ![]() =)
Durma - Şebnem Ferah Biz yollarda yalnız kaldık Masallarla sevgi verilmez Biz yıllarca korku dolduk Rüzgara yön sorduk bilinmez Hangi el güçlü bu ellerden Yiğit yüreklerden Başlasak yeniden yeniden Hayır sen hiç korkma Yarın senin yanında Yeniden koş yollarda durma durma
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Müdürün Cözümü | 1ruya | Komik Fıkralar | 5 | 07-12-11 12:33 |
| Regl Sorunları! | ilayda | KızLar Club ( Bayanlara Özel ) | 3 | 28-09-10 23:59 |
| Bayan Tipleri | Rebel_Anqel | Muhabbet Meydanı | 18 | 05-04-07 15:13 |
| Bayan Tipleri!! | Mr. Ercąη | Komik-im | 2 | 10-01-06 23:59 |