|
|
|
|||||||
| Anket Sonuçlarını Göster: Kendinizi yatakta nasıl tanımlarsınız? | |||
| Ceylan |
|
7 | 33.33% |
| kapLan |
|
7 | 33.33% |
| kobra |
|
2 | 9.52% |
| Madagaskar dağ sıçanı |
|
1 | 4.76% |
| beygir |
|
0 | 0% |
| kisrak |
|
1 | 4.76% |
| speedy gonzales |
|
1 | 4.76% |
| akrep |
|
0 | 0% |
| su aygiri |
|
1 | 4.76% |
| timsah |
|
0 | 0% |
| sincap |
|
1 | 4.76% |
| koala |
|
0 | 0% |
| su samuru |
|
0 | 0% |
| Oylayanlar: 21. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
![]() Konu Sadece GEYİK amaçlıdır ![]() Lütfen yorum yaparken Abartmayın ![]() " Kız Kıza geyik yapıyoruz " ( Anlayanlar Anlar ![]() )Konu <ΞFSΛΠΞ> tarafından (18-03-09 Saat 10:37 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Tavsan Gibi :-) Playboy Takiliyorum
|
|
|
|
#3 |
|
ben çok sakin uyurum ceylan gibi
![]()
hep içimde sakladım seni uzaktan sevmeydi seni,benimkisi ![]() ![]() ![]() hani birgün belki içimde sana karşı kopan, fırtna büyüklüğündeki şiddetli sevmelerimi anlatırdım zaman geçmedi o birgün hiç ama hiç gelmedi anlatmak isteyip de anlatamadığım ![]() ![]() ben sana gelemedim![]() ![]() ![]() dedim ya sustum yalnızdım anlatamadım ne sana ne başkasına bu sevgi beni bitiriyordu dinle artık sonuna geldim elimi kana buluyor önce içimdeki seni sonra kendimi sensizliğe mahkum ediyorum ![]() ![]() ![]() benim sevdam sevip de kavuşamayanlardandı ![]() ![]() ![]() benim sevdam anlatılmaz yaşanırdı Benim Sevdam Yaşanmıyorsa Ölüme Mahkumdur ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
bennn kapLaannn
![]() ![]()
|
|
|
|
#5 |
|
kaplan kadar yırtıcıyım
|
|
|
|
|
#6 |
|
ssaka yaptıııı gülüünnn
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#7 |
|
tam bi kısrakkkkkkkk
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
güçLü kLorik kişiLiğimden geLen bir vahşiLik var, yönetimin eLmde oLmasını isterim => kapLan
ஐ◄███▓▒░░ஐ Karamsar JOKER ஐ◄███▓▒░░ஐ hayatta sahip oLduğum en değerLimdesin : kaLbimde! ► ♫ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ ♪ ♫ ♥ ♥ ♥ Türkçe Rap ♥ ♥ ♥ ♥ FALCON BLACK ♥ Matematikte 3 yanLış 1 doğruyu götürüyor, benim tek yanLışım tüm doğruLarımı götürdü >=( """ Bence birisi bu şehri aLıp kLozete atmaLı ve üzerine sifonu çekmeLi """
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
|
|
|
#10 |
|
bu ankete ne oy kullanılır ki yaw
![]() ![]() ?sincap gibim sakin,şirin uyurum ben ![]() ![]() :rolleyes:
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| bayanlar, kendinizi, nasl, nasıl, tanmlarsnz, tanımlarsınız, yatakta |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Bi Bakın Bakalım Kendinizi Nasıl Hissedeceksiniz? | alee__7 | Komik-im | 13 | 01-11-11 13:45 |
| Baylar Kendinizi yatakta nasıl tanımlarsınız ? | єLiтcє | Cinsel Yaşam | 87 | 04-10-09 01:19 |
| bayanlar nasıl tavlanır | mavileralem | Taş Fırın Club ( Erkeklere Özel ) | 2 | 02-07-08 21:19 |
| Bi Bakın Bakalım Kendinizi Nasıl Hissedeceksiniz :) | « ChakaL » | Geyik & Mizah | 3 | 22-02-07 11:27 |
| kendinizi nasıl savunursunuz bu resme bakınanlarsınız :D:D | palaremzi | Komik Resimler | 4 | 26-09-06 14:08 |