|
|
|
|||||||
| Fan-Clubs Fan-Club üyelerimize özel Fan Clubler :) Artık sizinde bir Clubunuz olsun. |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Benim hayatta pek bi ilgimi çeken alan yok ben yazımı okurum yazımı yazıp çıkarım işime bararım diyenler!!
Şu ana kadar sizi düşünüp te bi başlık açan oldu mu? HAYIR Düz insan müz insan ama yine de bir fan grup yapalım diyen oldu mu ? HAYIR ![]() toplaşın |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Bu da bi nevi gruplaşma olmuyor mu hocam
ikinci sınıf insan muamelesi yapmaya çalıştığı, Türk Milletinin belki Kurtuluş Savaşı'ndan sonra ilk kez bu denli bir cesaret ve kararlılıkla Avrupa'ya gereken tokadı olmaktır Galatasaray'lılık ![]() ![]() Doğduğum Günden Beri Yanımda ; GöğSümün Sol Yanında |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ahaha koptum süper ya
|
|
|
|
#4 |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() ![]() İçin fesat için ![]() Bak dümdüz bir insanım diyenler "BİRLEŞİN" denmiş önce
ikinci sınıf insan muamelesi yapmaya çalıştığı, Türk Milletinin belki Kurtuluş Savaşı'ndan sonra ilk kez bu denli bir cesaret ve kararlılıkla Avrupa'ya gereken tokadı olmaktır Galatasaray'lılık ![]() ![]() Doğduğum Günden Beri Yanımda ; GöğSümün Sol Yanında |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
dümdüz bir insanım beni alın beni
|
|
|
|
#7 |
|
Yapmayın böyle ortalar
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Şut ve gol
Milan Baros
|
|
|
|
#9 |
|
haha
koptum
|
|
|
|
#10 |
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| ben, bir, bİrleŞİn, cluba, diyenler, dümdüz, fan, insanım, istemiyorum, katılmak |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Ben alışılmamış bir insanım biliyorum | KatRe | Aşk Şiirleri | 0 | 25-05-09 13:59 |
| Akademisyenlere Dümdüz Gitti... | FaLcata KemaL | Yurtiçi Olaylar | 0 | 22-01-09 07:15 |
| Dümdüz bir karın için.... | Pяiиcєѕѕ | Güzellik & Diyet | 2 | 21-08-06 09:59 |