|
|
|
|||||||
| Aşk Meşk, Sevgi, Love Aşkın Adı Bu bölümde... En Güzel aşk şiirleri, Ayırlıkların Mutsuzların Aşk doktoru ve Hayatın içinden yaşanmış Olan Aşk Mektupları Bu bölümümüzde |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Vedaları hiç sevmedim ben
![]() ![]() Helede zamansızsa ![]() ![]() Sevemedim ''hoşçakal'ı içtende olsa ![]() ![]() 'Kenine iyi bak'lar acı geldi hep ![]() ![]() Özleyecek olmanın verdiği acı belkide ![]() ![]() Böyle zamanlarda hep kaçtım,saklandım kendi köşelerime ![]() ![]() 'Mutlaka ararım' sözleri vermekten,Birdahakine artık' yalanları söylemekten ![]() ![]() Hep kaçtım bucak bucak ![]() ![]() Çünkü bildim her defasında ''ararım'' diyenler aramadı,o ''birdahakine'' Hiç olmadı ![]() ![]() Arada kalanlardaysa hep özlem vardı ![]() ![]() Ve bu kaçışlarıma inat umut biraz ![]() ![]() ![]() ''Belki birgün'' dilekleri ![]() ![]() Ama ben elimden geldiğince kaçtım bu umutlardan,dileklerden ![]() ![]() Hepside özlemin tuzağıydı ![]() ![]() Gitmez dediklerim gitti,döner dediklerimse hiç dönmedi ![]() ![]() İşte bu yüzden sevmedim vedaları ![]() ![]() ![]() Hep ben üstlendim acısını !
Hatırla ne kadar güzeldi inanmak bi'kaç şeye ne haldeyiz şimdi ?! yanına kalsın yeter ![]() !herşey bitsin kalmasın 'bizden' geri hiçbişey artık bitsin ![]() ![]() ![]() ``Hala çocukmuş bu gönül Hemen incinir´ hemen kırılır ´´ |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Güzel şiirmiş hatuncum, beğendiğim çok
((:Teşekkürler (:
|
|
|
|
|
#3 |
|
Begenmene sevindim kardeşim (:
Hatırla ne kadar güzeldi inanmak bi'kaç şeye ne haldeyiz şimdi ?! yanına kalsın yeter ![]() !herşey bitsin kalmasın 'bizden' geri hiçbişey artık bitsin ![]() ![]() ![]() ``Hala çocukmuş bu gönül Hemen incinir´ hemen kırılır ´´ |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| ben, hic, sevmedim, vedaları |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| hiç sevmedim | FaLcata KemaL | Aşk Şiirleri | 0 | 19-03-09 06:57 |
| Hiç Sevmedim | shadowman82 | Resimli Şiirler | 8 | 13-02-09 19:18 |
| Vedaları buruk oldu 28/05/08 | sLayeЯ | Galatasaray ( 1905 ) | 0 | 29-05-08 20:11 |
| Hiç Sevmedim | Heaven | Alıntı Çalışmalar | 0 | 10-01-08 14:22 |
| HiÇ SEVMEDiM | DİLRUBA | Aşk Şiirleri | 1 | 01-11-06 12:10 |