|
|
|
|||||||
| Komik-im Kendiniz amatörce yakaladıgınız yada başınızdan geçen her türlü komik yazı, resim vb. buraya ekleyelim |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#3 |
|
ıyıyıymıs
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
saol yaw kendime geldim
GEL - GiT lerimin sonuna geldim! Yol bitti ve en sonunda; GİT - meyi öğrendim! İçim kanaya kanaya güçlü olmayı, düşe kalka yere sağlam basmayı, yaşanan her şeyi sindirmeyi, kötülükleri kötüleri yok saymayı, devam etmeyi, büyümeyi, başarmayı yani eninde sonunda kendime GEL-meyi öğrendim ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
En büyük Benim
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() D![]()
|
|
|
|
#6 | |
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#7 |
|
pis yalaka sefmem ben böle yalakaları
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Çok hoŞ muŞ saoll
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
çok rahatladııım saol
|
|
|
|
#10 |
|
Mutisss biseymis
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| bakalım, bakın, hissedeceksiniz, isim, kendinizi, nasıl, soysim |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Bayanlar Kendinizi yatakta nasıl tanımlarsınız ? | Pяiиcєѕѕ | Cinsel Yaşam | 12 | 17-03-09 22:41 |
| bakın bakalım | 1ruya | Komik Resimler | 6 | 25-02-07 08:24 |
| Bi Bakın Bakalım Kendinizi Nasıl Hissedeceksiniz :) | « ChakaL » | Geyik & Mizah | 3 | 22-02-07 11:27 |
| kendinizi nasıl savunursunuz bu resme bakınanlarsınız :D:D | palaremzi | Komik Resimler | 4 | 26-09-06 14:08 |