MecazeN  

Geri Dön   MecazeN > Mecazen Special > Fan-Clubs

Fan-Clubs Fan-Club üyelerimize özel Fan Clubler :) Artık sizinde bir Clubunuz olsun.

Konu Seçenekleri Modları Göster
Eski 19-06-09, 15:11   #1
Icon3 Bilimsel Düşünce Topluluğu; Bilim ve Evren Hakkında Merak Ettiğiniz Herşey Burada!

Evet Arkadaşlar uzun zmandır düşündüğüm bir konuyu nihayet hayata geçiyorum Bilim evren matematik felsefe filozoflardan teoremlere kadar fiziksel kanunlara kadar merak ettiğiniz herşeyi bu başlık altında sorun yanıtlıyım Elimden geldğince herkesin anlayacağı dilden anlatmaya çalışacam Burdaki temel amaç hem bildiklerimi sınamak hemde beraberce birşeyler öğrenebilmek Bilmediğim cevapları kendim araştırıp derleyip kısa kısa cevaplar yazacağım tatmin olmayanlar için ise sağlam yerlerden link bulup vercem

Bu konu tamamiyle soru cevap şeklinde olacaktır bilimsel tartışmalar irdelemeler elbette olacaktır ama muhabbet için lütfen bu yeri seçmeyin

Şimdiden herkese teşekkürler

Sorularınızı bekliyorum; Lütfen buyrun

KURUCU

pathfinder

ÜYELER

baby_-_
gösdem
chatlaak
daring
melihendrix
Demagog
darthtanir

Konu SterLicyA tarafından (11-07-09 Saat 07:09 ) de değiştirilmiştir.
PathFinder ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 19-06-09, 15:33   #2
Tanımlı

çok güzel bi düşünce beni eklermisin aklıma takılan şeyler oldukça soracağım (:

GEL - GiT lerimin sonuna geldim! Yol bitti ve en sonunda; GİT - meyi öğrendim! İçim kanaya kanaya güçlü olmayı, düşe kalka yere sağlam basmayı, yaşanan her şeyi sindirmeyi, kötülükleri kötüleri yok saymayı, devam etmeyi, büyümeyi, başarmayı yani eninde sonunda kendime GEL-meyi öğrendim
baby_-_- ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 19-06-09, 15:36   #3
Tanımlı

Alıntı:
baby_-_-´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
çok güzel bi düşünce beni eklermisin aklıma takılan şeyler oldukça soracağım (:
Sorularınızı bekliyorum
Eski 19-06-09, 15:37   #4
Tanımlı

hayırlı olsun benide yazarsın yardım edebileceğim bişi olursada ederim tekreardan hayrlı olsun

gosd3.m ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 19-06-09, 15:38   #5
Tanımlı

canım çok iyi düşünmüşsün bende tabiki birşeyler öğrenmek isterim

kişileri ekleme işi benim ona göre =)

,

,

,

Duru'm

26062011 - 2035
Kurban olurum ben sana
SterLicyA ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 19-06-09, 15:40   #6
Tanımlı

Evet sorulanırızı bekliyorum arkadaşlar
Eski 19-06-09, 16:17   #7
Tanımlı

hayırlı olsun kendimi eklemiş bulunuyorum

Anadolu'dan bir fırtına koptu
Karadeniz şahlandı dalgalar coştu
Lodosla Poyraz kesildi,Karayel sustu
Büyüklerden daha büyük TRABZONSPOR

[ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]" border="0" />

TRABZONLUYUZ BİZ İSTEMEZ PARA PUL

HER ZAMAN HERYERDE ANTİ İSTANBUL

JustForTim3 ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 19-06-09, 18:57   #8
Tanımlı

Çok yerinde bi konu açılmış,teşekkürler
İlk soruları ben soruyorum

1)Evren nasıl yok olacak?
2)Yapay zeka nasıl ortaya çıkmıştır?

Bendis ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 19-06-09, 19:05   #9
Tanımlı

Bir insan ömürünü neye vermeLi ?
Cyber_Bios ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 19-06-09, 20:24   #10
Tanımlı

Ne güzel ilk sorularda gelmiş oluyor

Alıntı:
burcu tekin´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Çok yerinde bi konu açılmış,teşekkürler
İlk soruları ben soruyorum

1)Evren nasıl yok olacak?
2)Yapay zeka nasıl ortaya çıkmıştır?
Cevap1)

Gayet açık ve anlamlı bir soru Evren dediğimiz yıldızlar gök cisimleri gezegenler ve elbette dünyamız Bilimsel olarak şimdiye kadar yapılan çalışmalar evrenin yok olma gibi bir durumu yok Çünkü yok olma eylemi olması için bir nesnenin yada gezegenin sınırları olması gerekmektedir Ancak bilindiği gibi evren sonsuz büyüklüktedir Bunun dışında yapılan araştırmalar evreninde sınırları olabileceği düşünülüyor ancak şimdi bu söylem düşünceden ileri gidilemiyor Kısaca evren dediğimiz şey şimdilik yok olma gibi bir durumu yok Ancak Dünya ve diğer gezegenler için bu durum değişmektedir Mesela dünya 4 milyar yılı geride bıraktı Küresel ısınma denilen illet dünyadaki yaşamı sadece 100 yıl gibi kısa sürede bitirebilir Eğer Dünyanın kalan yılını merak ediyorsanız onuda başka zaman farklı bir başlık altında cevaplayabilirim

Cevap2)
Sanırsam 1956 yılında Amerika'da çıkmıştır Geliştirilen bilgisayar ve benzeri makineler sayesinde yapay zeka ismi ortaya atılmıştır Burdaki temel amaç makineleri insanlar gibi düşündürmek Ben robot filmini izleyerek bu konu hakkında görsel bir bilgi edinebilirsin canısı veya birkaç kitap daha tavsiye edebilirim

Alıntı:
Cyber_Bios´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bir insan ömürünü neye vermeLi ?
Geçen özelde bu soruyu bayağı tartışmıştık Bu aslında kişisel bir soru her insan farklı hedefler için yaşabilir Tüm insanlık için ortak bir cevap var mıdır ? Bilemiyorum Biraz irdelersek; hatırlanmak iz bırakmak diyebiliriz Ama gerçekten bu soruya net bir cevap bulmak şimdlik imkansız gibi

Bookmarks

Etiket
bilim, bilimsel, burada, düşünce, ettiğiniz, evren, hakkında, herşey, merak, topluluğu

Konu Seçenekleri
Modları Göster

Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
Konu Konuyu Açan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sbs Nedir ? Sbs Hakkında Merak Ettiğiniz Herşey FATRIX Lise ve Öss Hazırlık 0 12-01-09 22:17
Orucun farz oluşu hakkında merak edilen herşey ! KuM_GüLü Muhabbet & Sohbet 0 14-09-08 05:59
Gruplar / Atatürkçü Düşünce Topluluğu seckınnn Atatürk Köşesi 0 06-08-08 17:57
REDLİNE CS-100 X İle Uydudan Güncelleme ve Merak Ettiğiniz Herşey bukalemoon Uydu Cihazları 4 02-06-08 16:18
D-smart Hakkinda Merak EttİĞİnİz HerŞey Burada Le@n@rdo Turksat 1c 10 16-08-07 00:42

Şuan Saat: 11:39

Telif Hakları vBulletin
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.