|
|
|
|||||||
| Fan-Clubs Fan-Club üyelerimize özel Fan Clubler :) Artık sizinde bir Clubunuz olsun. |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Evet Arkadaşlar uzun zmandır düşündüğüm bir konuyu nihayet hayata geçiyorum Bilim evren matematik felsefe filozoflardan teoremlere kadar fiziksel kanunlara kadar![]() ![]() ![]() merak ettiğiniz herşeyi bu başlık altında sorun yanıtlıyım Elimden geldğince herkesin anlayacağı dilden anlatmaya çalışacam Burdaki temel amaç hem bildiklerimi sınamak hemde beraberce birşeyler öğrenebilmek![]() ![]() ![]() Bilmediğim cevapları kendim araştırıp derleyip kısa kısa cevaplar yazacağım![]() tatmin olmayanlar için ise sağlam yerlerden link bulup vercem![]() Bu konu tamamiyle soru cevap şeklinde olacaktır bilimsel tartışmalar irdelemeler elbette olacaktır ama muhabbet için lütfen bu yeri seçmeyin Şimdiden herkese teşekkürler ![]() ![]() ![]() Sorularınızı bekliyorum; Lütfen buyrun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KURUCU pathfinder ÜYELER baby_-_
gösdem chatlaak daring melihendrix Demagog darthtanir Konu SterLicyA tarafından (11-07-09 Saat 07:09 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
çok güzel bi düşünce beni eklermisin aklıma takılan şeyler oldukça soracağım (:
GEL - GiT lerimin sonuna geldim! Yol bitti ve en sonunda; GİT - meyi öğrendim! İçim kanaya kanaya güçlü olmayı, düşe kalka yere sağlam basmayı, yaşanan her şeyi sindirmeyi, kötülükleri kötüleri yok saymayı, devam etmeyi, büyümeyi, başarmayı yani eninde sonunda kendime GEL-meyi öğrendim ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
hayırlı olsun benide yazarsın yardım edebileceğim bişi olursada ederim tekreardan hayrlı olsun
|
|
|
|
|
#5 |
|
canım çok iyi düşünmüşsün bende tabiki birşeyler öğrenmek isterim
kişileri ekleme işi benim ona göre =)
|
|
|
|
|
#6 |
|
Evet sorulanırızı bekliyorum arkadaşlar
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
hayırlı olsun kendimi eklemiş bulunuyorum
|
|
|
|
#8 |
|
Çok yerinde bi konu açılmış,teşekkürler
![]() ![]() ![]() İlk soruları ben soruyorum ![]() 1)Evren nasıl yok olacak? 2)Yapay zeka nasıl ortaya çıkmıştır? |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Bir insan ömürünü neye vermeLi ?
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ne güzel ilk sorularda gelmiş oluyor
![]() ![]() ![]() Alıntı:
Gayet açık ve anlamlı bir soru ![]() Evren dediğimiz yıldızlar gök cisimleri gezegenler ve elbette dünyamız![]() Bilimsel olarak şimdiye kadar yapılan çalışmalar evrenin yok olma gibi bir durumu yok![]() Çünkü yok olma eylemi olması için bir nesnenin yada gezegenin sınırları olması gerekmektedir Ancak bilindiği gibi evren sonsuz büyüklüktedir Bunun dışında yapılan araştırmalar evreninde sınırları olabileceği düşünülüyor ancak şimdi bu söylem düşünceden ileri gidilemiyor Kısaca evren dediğimiz şey şimdilik yok olma gibi bir durumu yok![]() Ancak Dünya ve diğer gezegenler için bu durum değişmektedir Mesela dünya 4 milyar yılı geride bıraktı![]() Küresel ısınma denilen illet dünyadaki yaşamı sadece 100 yıl gibi kısa sürede bitirebilir Eğer Dünyanın kalan yılını merak ediyorsanız onuda başka zaman farklı bir başlık altında cevaplayabilirim Cevap2) Sanırsam 1956 yılında Amerika'da çıkmıştır Geliştirilen bilgisayar ve benzeri makineler sayesinde yapay zeka ismi ortaya atılmıştır Burdaki temel amaç makineleri insanlar gibi düşündürmek![]() ![]() Ben robot filmini izleyerek bu konu hakkında görsel bir bilgi edinebilirsin canısı![]() veya birkaç kitap daha tavsiye edebilirim![]() ![]() Geçen özelde bu soruyu bayağı tartışmıştık ![]() Bu aslında kişisel bir soru her insan farklı hedefler için yaşabilir Tüm insanlık için ortak bir cevap var mıdır ? Bilemiyorum![]() ![]() Biraz irdelersek; hatırlanmak iz bırakmak diyebiliriz![]() Ama gerçekten bu soruya net bir cevap bulmak şimdlik imkansız gibi![]() ![]() ![]()
|
||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| bilim, bilimsel, burada, düşünce, ettiğiniz, evren, hakkında, herşey, merak, topluluğu |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Sbs Nedir ? Sbs Hakkında Merak Ettiğiniz Herşey | FATRIX | Lise ve Öss Hazırlık | 0 | 12-01-09 22:17 |
| Orucun farz oluşu hakkında merak edilen herşey ! | KuM_GüLü | Muhabbet & Sohbet | 0 | 14-09-08 05:59 |
| Gruplar / Atatürkçü Düşünce Topluluğu | seckınnn | Atatürk Köşesi | 0 | 06-08-08 17:57 |
| REDLİNE CS-100 X İle Uydudan Güncelleme ve Merak Ettiğiniz Herşey | bukalemoon | Uydu Cihazları | 4 | 02-06-08 16:18 |
| D-smart Hakkinda Merak EttİĞİnİz HerŞey Burada | Le@n@rdo | Turksat 1c | 10 | 16-08-07 00:42 |