|
|
|
|||||||
| Geyik & Mizah Ilginizi çeken ve baskalarinin ilgisini çekecegini düsündügünüz Tüm geyikler, Mizahlar Bu bölümde Artik |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Arkadaslık teklıf ettigım bayan
![]() nıhayet teklıfımı kabul etmıstı![]() Taksım'de bulusmak uzere randevulastık ![]() ![]() gelgelelım,yaz gunu ![]() kavunu inciri fazla kacırmısım![]() ![]() uzerınıze afıyet,malum denız otobusune kendımı zor attım ! yol boyu tuvaletten cıkamadım! ![]() taksim'e cıktım,baktım daha gelmemis buarada barsaklar kanalızasyon sebekesi gibi ![]() tam etraftatuvalete benzer bı yer aranıyodum kı hanım cıkageldi ![]() bu arada birazkacırdım !istiklal'de gezelim dedi, peki dedim,biraz daha kacırdım ![]() gezerkenbıraz daa, bıraz daa derken altım enikonu doldu Bi magazanın onundengecerken ''ya buraya kadar gelmısken bi pantolon alıım kendime'' diye iceri daldım ![]() bedenime gore bi pantolon ıstedim tezgahtar denememı onerdi ama denermıyımhıc ![]() ''lutfen paketleyın'' diyip aceleyle paket bankosundan paketi alıpcıktım ![]() hatuna ''cok acıktım ben''dedim,ilk cafeye girdik![]() ''sen otur,ben su pantolonu deniim'' diyerek acilen tuvalete kostum hemen pantolladonu cıkarıp havalandırma penceresinden attım ![]() barsakları da iyicebosalttım ![]() oh be!rahatlamıştım poseti actım,aaa o da ne? bu bi kazak!!eyvah poku yedik ! son umitle pencereye saldırdım, elimle arandım,attıklarım yok !! eyvah ki eyvah! ![]() yandık,rezil olcammanitaya ![]() dakkalar geciyo cıkamam dısarı! bu ara millet kapıda kuyruktutmus homurdanmalar, kufurler,bagrıs,cagrıs![]() ![]() ben cıkamıyorum,kapıyı tekmeliyorlar ![]() cafe sahibi polisi aramıs,tuvalette eroin iciyolar diye! polis geldi,kapıyı itfayeci baltasıyla kırıp beni zorla dısarı cıkardılar!!! son hamle, kazakla onumu kapatabildim, ama kıcım acıkta kalmıstı ![]() ![]() ![]()
ßu Ne ßiçim FeLsefe Yine Sıçtın İnsanın İçine ![]() ![]() ![]() Son Sigaramsın ![]() ![]() Veremem eLLere ![]() ![]() Çekmeye Kıyamam İçime ![]() ![]() Ben Yanmışım Yakamam Senide ![]() ![]() Ucunda Hasretim Yanar ![]() ![]() ÖzLemim Her Çekişimde ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Harika olmuş bu yaw
Walla koptum![]() ![]() ![]() Ellerine sağlık EMEĞE SAYGI
|
|
|
|
#3 |
|
aaa bu 1 fıqra adam geyiiine yazmış benim başıma geldi die ama paylastıın için saol =)
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
süper olmuş ya
![]() !
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
manyaq olmu$ sağolasın!
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
ya arkadaşım hiç güleceğim yoktu allahta seni güldürsün süper bu
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() koptuumm yaaa![]() ![]() emeğine sağlık arda![]() ![]()
|
|
|
|
|
#8 |
|
harika ya ama senin durumunda olmak istemezdimmm büyük geçmiş olsunnnnn
)))bide merak ettim kız arkadaşınla aran nasıl o günden sonra????
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Karın ağrısına sebebiyet verdin arkadaşım
![]()
|
|
|
|
|
#10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aksam aksam iyi oldu bu
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| bir, 304tiraf, sitesinden, al305nt305 |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Herkes Bişey İtiraf Etsin ?.. | Ŧђēˆвỏśś | İtiraf ve Anılarınız | 841 | 16-10-11 23:08 |
| Zico sitesinden F.Bahçe'yi sildi | emrah25gs | Fenerbahçe ( 1907 ) | 12 | 06-06-08 21:59 |
| İtiraf ediyorum Ban Yedim? | GabRieL | İtiraf ve Anılarınız | 19 | 23-02-08 22:36 |
| Telefonunuzu Nokia'nın Sitesinden Update Edin | ahmetgs | Programlar ve Oyunlar | 0 | 05-06-07 14:43 |
| Ko Sitesinden Acıklama | мãśтэя | Teknik Yardım | 1 | 21-04-07 21:40 |