|
|
|
|||||||
| Aşk Meşk, Sevgi, Love Aşkın Adı Bu bölümde... En Güzel aşk şiirleri, Ayırlıkların Mutsuzların Aşk doktoru ve Hayatın içinden yaşanmış Olan Aşk Mektupları Bu bölümümüzde |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Kırılmıyorum artık yaptıklarına
![]() ![]() Yada ağlamıyorum ![]() ![]() O kadar çok alıştırdın ki bunlara Artık dayanabiliyorum ![]() ![]() Farklı gelmiyor söylediklerin yaptıkların yalanların![]() ![]() ![]() ![]() Canımı acıtmıyor![]() ![]() Dertlenmiyorum öyle niye böyle söyledi yada niye böyle yaptı die ![]() ![]() Dedim ya alıştım ![]() ![]() Ben seni daha çok sevdikçe sen daha çok kırdın yıprattın beni ![]() ![]() Ben sana sevgimi verdikçe sen benliğimi aldın benden ![]() ![]() Nasırlaştı yüreğim ![]() ![]() Tükendi gözyaşlarım ![]() ![]() Sevgim mi ![]() ![]() Eksilmedi belki ama yoruldu ![]() ![]() Yakında bozulur bu sessizliğim ![]() ![]() Büşra SARIKAYA
Hatırla ne kadar güzeldi inanmak bi'kaç şeye ne haldeyiz şimdi ?! yanına kalsın yeter ![]() !herşey bitsin kalmasın 'bizden' geri hiçbişey artık bitsin ![]() ![]() ![]() ``Hala çocukmuş bu gönül Hemen incinir´ hemen kırılır ´´ |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| bir, herşeyinde, kadar, sınırı, var, yere |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| 212.174.136.30 Zor Db LwL SınıRı 70 | MegaWampire | Private Serverlar | 1 | 01-06-09 21:46 |
| Kolay mı ki Unutmak o kadar Savaşın O kadar Acının O kadar Sevdanın Ardından Sen | B@LoNCuK | Aşk Hikayeleri | 0 | 18-02-09 10:20 |
| Pokeman Hayranlığı da Bir yere kadar | evanes | Çeşitli Resimler | 14 | 08-12-08 09:27 |
| Yüreğinin götürdüğü yere mi, yoksa aklının götürdüğü yere mi gitmeli insan? | God's Bullet | Muhabbet Meydanı | 8 | 03-09-08 11:34 |
| Yoksulluk Sınırı Bin 819 YTL | Fuяκaи | Yurtiçi Olaylar | 0 | 28-05-06 14:23 |