|
|
|
|||||||
| Fan-Clubs Fan-Club üyelerimize özel Fan Clubler :) Artık sizinde bir Clubunuz olsun. |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İŞTE FORUMUN GRURLARI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DİŞİ KARTALLARIMIZ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Konu KartalizmA tarafından (03-06-09 Saat 19:58 ) de değiştirilmiştir. Sebep: güncelleme |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Sonuna kadar karakartal
|
|
|
|
|
#3 |
|
ölümüne beşiktaş
seninle sonsuza beşiktaş Konu pesimist_03 tarafından (02-01-07 Saat 00:45 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
çarşılı kartallarım benim beşiktaş bölümü sizin çalışmalarınızı eksik etmeyin repler hazır
|
|
|
|
|
#5 |
|
besiktasim benim biricik sevgilim söyle senden bska kimim var benim
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
küçükken beşiktaş büyüdüm beşiktaş ölürken beşiktaş sonuna kadar bşiktaş seni seviyorum aşkım benim
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
ölümüne kadar beşiktaş
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
saol mustafa
Senden Emanet Sensizlik ki Senden Öte ![]() ![]() ![]() ![]() SENİ SEVİYORUM DİYEN DİLLERE DEĞİL SENİN İÇİN AĞLAYAN GÖZLERE İNAN ![]() ![]() ![]() ZİRVEYE ÇIKARKEN HERKESE SELAM VER ÇÜNKÜ İNERSEN HEPSİNE RASTLARSIN Yağmur mazgallarını kumbara sanardım çocukken ve tüm harclığımı atardım arasına bu yüzden en çok denizden alacaklıyım ben Adaletin Bumu Dünya |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Helal Sana Be
ah çeker bu yürek ah canım sen bilmezsen kim bilir zor zamanlar gördüm ah canım söyleyemem dert benimdir su gibidir berakktır bu gönül kana kana içli gelir kor alevler yaktı bu gönül söndürmeye kim gelir ![]() ![]() çok sevmeyi isterdim ah canım yol vermedin ben neyleyim tuz basmadan yarama ah canım görünmeden ben gideyim
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
saol mustafa :d
Konu ѕєν_уєтєя tarafından (14-08-06 Saat 23:47 ) de değiştirilmiştir. |
|