|
|
|
|||||||
| KızLar Club ( Bayanlara Özel ) Bayanlar Artık bu başlık altında istediklerini paylaşabilirler.. |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
[Q
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [/QUOTE] beğenirsnz inş ![]()
'' aşk ''ı ağzına ''tek'' almış örselenmiş ''yağmur''lar inancımın failini meçhul etmiş sevdiğim tüm ''adam''lar ruhunu bir türlü teslim edememiş '' başıboş sevda ''lar ve bir de sana ''gözlerinden baktığım şiirlerim'' var ''son mısralarını henüz yazmadığım şiirler adınabir üç nokta daha'' |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
bolerosuz daha güzeller (:
|
|
|
|
#3 |
|
ilk 2sinin bolerosu cok hos oLmus bence
![]() ![]() cok yakismis
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
arkadaşlar bu elbiseleri çok beğendim
nerede yaptırabileceğim yada alabileceğim konusunda yardım edebilrimisiniz acil cevap bekliyorum lütfen yardımcı olursanız seviirim
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
cevap atın lütfennnnn
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| abiye, bolerolu, modelleri |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Abiye ve gelinliklere eşarp bağlama modelleri | B@LoNCuK | Kadınca Moda | 1 | 13-11-09 00:16 |
| En yeni abiye modelleri ve renkleri | B@LoNCuK | Kadınca Moda | 0 | 01-10-09 10:05 |
| En yeni abiye ayakkabı modelleri | B@LoNCuK | Kadınca Moda | 0 | 20-07-09 15:39 |
| 2009 Abiye Modelleri | B@LoNCuK | Güzellik & Diyet | 0 | 16-04-09 16:31 |
| 2008-2009 Abiye Modelleri [ Bayanların Dikkatine ] | kilza | Çeşitli Resimler | 13 | 22-11-08 12:46 |