|
|
|
|||||||
| Çeşitli Resimler Manzara resimleri, şehir resimleri, ülke bölge resimleri, her çeşit ve Her türlü Resimlerimiz bu bölümümüzde. |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
1-Üyelerin birbirleri aleyhinde sataşma, küfür, tehdit ve aşşağılayıcı söz kullanmaları yasaktır
Eğer sizi kışkırtan biri varsa bölüm modlarıyla temasa geçilecek Bölüm Modları Gerekeni Yapacaktır![]() 2 Siyasi ve Dinsel Tartışma yaratacak konular açılması yasaktır![]() 3 Bölüm içeriğiyle alakalı olmayan konular kesinlikle açılmıyacaktır![]() 4 Aynı konu 2 kere açılmayacak, eğer konu güncelleştirildiyse aynı konuya eklencektir 5 Sabitlenmesini düşündüğünüz konular varsa modlarla temasa geçilecek ve değerlendirmesi yapılacaktır![]() 6 Flood Yani ayni kişinin arka arkaya mesaj yazması yasaktır![]() 7 Konu başlıkları konu içeriği ile ilgili olmalıdır8 Bu kurallara uymayan arkadaşlara yönetimce gerekli yaptırımlar uygulanacaktır![]() 9 En az 3 resim ile konu açılabilir![]() 10 Reklam içerikli konu açmak yasaktır![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
yada giriş yapmanız gerekmektedir ] Ich verstehe die Leute nicht ![]() Konu Osiris tarafından (05-09-10 Saat 16:47 ) de değiştirilmiştir. Sebep: düzenleme |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| acmadan, bölüm, konu, kuralları, mutlaka, okuyunuz |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Top Models Bölüm Kuralları (Konu Açmadan Önce Mutlaka Okuyunuz) | JustForTim3 | Top Models | 0 | 16-12-09 23:06 |
| Knight Online Bölüm Kuralları -Konu Açmadan Önce Mutlaka Okuyunuz ! | JustForTim3 | Knight Online Genel | 0 | 16-12-09 22:42 |
| Bölüm Kuralları [ Konu Açmadan Mutlaka Okuyunuz] | Osiris | Gizemli Olaylar | 0 | 16-12-09 22:30 |
| Top Models Bölüm Kuralları (Konu Açmadan Önce Mutlaka Okuyunuz) | αкυυт | Top Models | 2 | 13-12-08 22:57 |
| +18 Fıkralar Bölüm Kuralları-Konu Açmadan Önce Mutlaka Okuyunuz! | JustForTim3 | +18 Fıkraları | 0 | 06-11-05 19:01 |