|
|
|
|||||||
| Yarışmalar Online Yarismalar ve Sitemizin En iyilerini Secmek için acele edin |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
1- Konu açmadan önce, açacağınız konu daha önceden açılmış mı diye kontrol ediniz ![]() 2- Flood yasaktır (ard arda cevap yazmak) 3- Birbirine benzer konular kapanır ![]() 4- Cevaplarda üyeleri küçük düşürecek, konuyu saptırma, hakaret, tartışma çıkmasına sebep olacak mesajlar göndermemeye özen gösteriniz Özen gösterilmeyen mesajlar silinecek ve gereken işlem yapılacaktır![]() (Bu tür mesaj gönderenleri bölüm sorumlusu yada diğer yetkili arkadaşlara bildirin )5- Konu başlıklarında karakter (-,^,%,+,*,~ ![]() ![]() vb ) kullanmayınız![]() 6- Açtığınız konularda kesinlikle site reklamı yapmak ve site linki vermek yasaktır ![]() 7- Lütfen konuları uygun bölümlere açmaya özen gösteriniz ![]() 8-Genel Forum kuralları bu bölümümüz içerisinde de geçerlidir ![]() ![]() 9-Açtığınız konudaki yarışmanın başlama tarihi ve bitiş tarihi mutlaka yer almalıdır ![]() 10-Kurallar kesindir hiç bir şekilde değiştirilemez ve itiraz edilemez ![]() 11- Yapılan yarışmalara yönetim içerisinden katılımlar alınan ortak karar doğrultusunda kabul edilmiyecek ![]() Katılım için yazdığı mesajlar ise silincektir![]() Neyapak Yönetim ![]() ![]() İyi Eğlenceler ![]() Bol şanslar![]() ![]() ![]() güncellendi
yada giriş yapmanız gerekmektedir ]Konu kilza tarafından (21-12-09 Saat 16:20 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| açmayın, bölüm, konu, kuralları, kurallarılütfen, okumadan |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Varsın ötsün,cıvıl,cıvıl baharda kuşlar | Sisleyy | Aşk Şiirleri | 1 | 17-12-09 13:09 |
| Bölüm Kuralları .. | SiNKa | Temalar ve Wallpaperler | 0 | 16-12-09 23:13 |
| Private Serverlar Bölüm Kuralları ! | JustForTim3 | Private Serverlar | 0 | 04-10-08 16:44 |