|
|
|
|||||||
| Röportajlar Sizde konuğumuz olmak ister misiniz ? Şen şakrak sorularla tanışmaya ne dersiniz? Evet dediginizi duyar gibiyim :) |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Bölüm Kuralları :
1 “Haftanın Konuğu” bölüm yöneticileri dışında bu bölüme diğer üyelerin konu açması KESİNLİKLE YASAKTIR Konu açan üyeleri müdür Yılmaz'a havale edeceğiz![]() 2 "Haftanın Konuğu" bölümümüzde, o hafta konuk olan üyemize yöneltilen sorular üyemizi rencide edecek, özel hayatına haddinden fazla müdahale edecek, onu küçük düşürecek sorular olamaz![]() 3 Haftanın konuğu olan üyemiz, gelen soruların rencide edici ya da onun özeline çok girdiğini düşündüğü sorular dışında bütün soruları içtenlikle cevaplayacaktır 4 Haftanın konuğu olan üyemiz sorulan sorulara “yorum yok” şeklinde cevap vermeyecektir Çok özel durumlarda bu cevabı kabul edebiliriz Aksi takdirde o röportaj iptal edilir ve o üye ile bir daha röportaj yapılmaz![]() 5 "Haftanın konuğuna" soru sormadan önce, daha önce ona sorulan bütün sorular mutlaka incelenmelidir, aynı soruları tekrar tekrar sorulmamalıdır![]() 6 Konuk üye sorulan her soruya cevap verecektir Bunun daha akıcı bir şekilde yürüyebilmesi için konuk üye bir önceki soruyu cevaplanmadan başka bir soru sorulmamalıdır 7 Haftanın konuğunu bölüm yöneticileri seçecektir Ancak konuk olmasını istediğiniz üyeyi özel mesaj atarak bölüm yöneticilerine bildirebilirsiniz Yöneticiler gelen isteklere göre başta yöneticiler öncelikli olacak şekilde konukları seçecektir![]() Sadece yönetim bölüm kurallarında değişiklik yapma hakkına sahiptir ![]()
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| bolum kurallari, bölüm, kuralları |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Akyaka'da 'doğal akvaryum' | Garfican | Turizm Genel | 1 | 20-11-09 20:35 |
| Bölüm Kuralları [ Lütfen Okuyunuz ] | JustForTim3 | Melodiler ve Videolar | 0 | 10-10-07 11:45 |
| Bölüm Kuralları | <ΞFSΛΠΞ> | Skor Tahmini ve İddaa | 0 | 14-08-07 23:06 |